LVSC Ledenvoordeel

Ledenvoordeel 70 dpi(2)

Overzicht kortingen voor leden

Permanente Educatie

LVSC erkent bijscholingsactiviteiten voor coaches en supervisoren alleen als deze aan de kwaliteitseisen voldoen. We kennen in dat geval PE punten toe die je kunt opvoeren voor je herregistratie als coach of supervisor. In het activiteitenoverzicht vind je het actuele aanbod van bijscholing met korting voor leden (filter op 'overig') .

Congressen

LVSC leden ontvangen korting op de prijs van een aantal relevante congressen voor het vakgebied. Hieronder vind je een overzicht van congressen met korting voor leden. Kijk op het activiteitenoverzicht voor actuele data en meer informatie over deze congressen. 

 • HRD congres Liefde voor leren (feb)
 • Next Learning (apr)
 • Dag van de Coach (jun)
 • Seminar Coaching in Context (jul)
 • Congres Positieve Psychologie (nov)
 • Jaarcongres Corporate culture (nov)
 • Jaarcongres Verandermanagement (dec)

Ondernemerschap

ALFA business school voor Coaches

Fiona Zwart verzorgt speciaal voor Coaches de ALFA business school. ALFA staat voor Aandacht, Lef, Focus en Anders. Het volledige programma is erkend met 7,5 PE punt voor je bijscholing. Ga jij aan de slag met de groei van je coachpraktijk?

"Verdien een goede boterham met jouw coachpraktijk en werk alleen nog met de leukste klanten"

"Leer hoe je jouw klant kunt bereiken met strategische marketing zonder trucjes en een 'ja' krijgt op jouw aanbod"

"Werk aan de groei van jouw coachpraktijk en word een betere ondernemer."

LVSC leden ontvangen  10% korting op ALFA business school voor Coaches (7,5 PE). De kortingscode kun je opvragen via info@lvsc.eu of lees het in de nieuwsbrief.  Meer informatie en aanmelden

Social media training

Jouw.studio biedt diverse handige social media trainingen voor zelfstandig ondernemers. Het seminar en de masterclasses zijn door ons erkend met 0,5 PE punt voor je bijscholing. 

Social media. Je hebt er vast wel van gehoord. Misschien ben je er ook al zakelijk mee in aanraking gekomen. Social media heeft in de afgelopen jaren flink aan terrein gewonnen en daarmee zijn allerlei kansen ontstaan. Klantenwerving, marktonderzoek, product branding, personal branding en sales ... het kan tegenwoordig online met behulp van de platformen. Hoe ga jij met deze verandering om? Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

LVSC leden ontvangen 10% korting op de social media trainingen van jouw.studio (de kortingscode kun je opvragen via info@lvsc.eu of vind je in de nieuwsbrief). Meer informatie en aanmelden

Verzekeringen bij Kendall Mason

Als extra service voor haar leden heeft het bestuur van LVSC in samenwerking met Kendall Mason een voordelig verzekeringsarrangement samengesteld. Dit arrangement biedt de leden de mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van collectieve voordelen op relevante ondernemersverzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. Meer informatie 

E-coaching

 • e-CoachPro

Leden van LVSC krijgen korting bij het afsluiten van een gebruikerslicentie op de online werkomgeving CoachCampus.nl van eCoachPro. CoachCampus is ontwikkeld speciaal om begeleidingstrajecten via internet te ondersteunen. Met de inzet van deze online omgeving is het mogelijk om oefeningen, opdrachten en documenten uit te wisselen. Daarnaast zijn er verschillende functies beschikbaar voor online communicatie, zoals dialoog, chat en SMS. CoachCampus kan ingezet worden binnen veel soorten begeleidingstrajecten (coaching, supervisie, intervisie, advisering). Meer informatie en aanmelden.

 • Emtbe.com

Emtbe.com levert producten voor het werken op afstand en is gericht op professionele ontwikkeling. Binnen een beveiligde web applicatie worden reflectietools zoals o.a. e-coaching, e-intervisie en e-supervisie gefaciliteerd. LVSC-leden krijgen korting als zij gebruik maken van deze webapplicaties. De applicatie is ingericht met verschillende methodes. Deze methodieken worden onder begeleiding gefaseerd doorlopen. Er is tevens een gestructureerd overzicht van lopende en afgesloten trajecten. Meer informatie en aanmelden.

Vakliteratuur

 • Tijdschrift voor Coaching

LVSC-leden ontvangen 25% korting op een abonnement op het Tijdschrift voor Coaching. Meer informatie of abonneren.

 • Tijdschrift M&O

Leden sluiten een abonnement af met 50% korting in het eerste abonnementsjaar en 30% korting in daaropvolgende abonnementsjaren. Gebruik voor korting deze link: 
Meer informatie of abonneren.

Tags: 
Ledenvoordeel