LVSC podcasts

Ben je geinteresseerd in onderwerpen die te maken hebben met coaching, supervisie en/of organisatiebegeleiding en luister je graag naar podcasts? Beluister dan de LVSC podcasts!

LVSC podcasts over coaching, supervisie en organisatiebegeleiding

Podcast ondernemerschap en marketing voor professioneel begeleiders

In deze LVSC podcast spreken interviewster Suzanne Bindels en zorgmarketing expert Ingrid Beerse van Bureau Beerse (www.bureaubeerse.nl) over het belang van ondernemerschap en marketing voor coaches en supervisoren. 

Als één van de eerste zorgmarketeers in Nederland heeft Ingrid de missie om kleine zorg- en begeleidingsondernemers, zoals coaches, supervisoren en therapeuten meer zichtbaar te laten worden en léf te laten hebben om het anders te doen. Zonder contracten met verzekeraars. Want er zijn zoveel mensen die hen nodig hebben en daar ook echt geld voor over hebben. Coaches, Supervisoren en therapeuten mogen echt gaan staan voor wat ze waard zijn.

Wat kan je, als professioneel begeleider, doen om je zichtbaarheid te vergroten en te gaan staan voor wat je waard bent? Luister naar de podcast en ga aan de slag met de tips van Ingrid en maak van jouw ondernemerschap als coach of supervisor een succes.

Gratis Review format
Ingrid Beerse: 90% van de mensen gaat af op een review op jouw website. Gebruik het gratis review format van Ingrid voor meer reviews met de beste inhoud.

Beluister Podcast Ondernemerschap en marketing voor professioneel begeleiders 

Podcast Supervisie als motor voor duurzame ontwikkeling van de Coach

Ook als coach heb je af en toe een moment nodig om even afstand te nemen van je werk en aan je eigen ontwikkeling te werken. Voor duurzaam leren reflecteren is supervisie bij uitstek een geschikte methode. Maak tijd vrij voor jouw APK en luister naar onze podcast over wat Supervisie is kan betekenen voor jouw duurzame ontwikkeling als professional of voor je eigen coach trajecten.

Suzanne Bindels (zelfstandig ondernemer, trainer en coach) van Room for heeft een prachtige podcast opgenomen met Paula Kaag en Ton Vegt. Beiden zijn werkzaam als geregistreerd supervisor en hebben de nodige ervaring in de begeleidingskunde.
 

Beluister podcast Supervisie als motor voor duurzame ontwikkeling

 

Podcast Ondernemersmiddag LVSC met Siets Bakker

Anne Jan de Witte maakte een podcast tijdens de LVSC ondernemersmiddag op 9 juni 2022. Hij sprak met trainer, organisatiecoach en auteur - en spreker tijdens de ondernemersmiddag - Siets Bakker, Mariëlle Visser van bureau LVSC en diverse deelnemers. 

Beluister podcast Anne Jan de Witte over ondernemerschap

 

15x podcast LVSC jubileumcongres

Tijdens het LVSC jubileumcongres in 2021 werden en 15 podcasts opgenomen met keynotesprekers, de dagvoorzitter, deelnemers, de beursorganisator, een workshopleider, de ANSE en diverse mensen van het bureau, bestuur en commissies van LVSC.

Beluister podcasts LVSC jubileumcongres 2021