LVSC podcasts

Ben je geinteresseerd in onderwerpen die te maken hebben met coaching, supervisie en/of organisatiebegeleiding en luister je graag naar podcasts? Beluister dan de LVSC podcasts!

LVSC podcasts over coaching, supervisie en organisatiebegeleiding

Podcast Supervisie als motor voor duurzame ontwikkeling van de Coach

Ook als coach heb je af en toe een moment nodig om even afstand te nemen van je werk en aan je eigen ontwikkeling te werken. Voor duurzaam leren reflecteren is supervisie bij uitstek een geschikte methode. Maak tijd vrij voor jouw APK en luister naar onze podcast over wat Supervisie is kan betekenen voor jouw duurzame ontwikkeling als professional of voor je eigen coach trajecten.

Suzanne Bindels (zelfstandig ondernemer, trainer en coach) van Room for heeft een prachtige podcast opgenomen met Paula Kaag en Ton Vegt. Beiden zijn werkzaam als geregistreerd supervisor en hebben de nodige ervaring in de begeleidingskunde.
 

Beluister podcast Supervisie als motor voor duurzame ontwikkeling

 

Podcast Ondernemersmiddag LVSC met Siets Bakker

Anne Jan de Witte maakte een podcast tijdens de LVSC ondernemersmiddag op 9 juni 2022. Hij sprak met trainer, organisatiecoach en auteur - en spreker tijdens de ondernemersmiddag - Siets Bakker, Mariëlle Visser van bureau LVSC en diverse deelnemers. 

Beluister podcast Anne Jan de Witte over ondernemerschap

 

15x podcast LVSC jubileumcongres

Tijdens het LVSC jubileumcongres in 2021 werden en 15 podcasts opgenomen met keynotesprekers, de dagvoorzitter, deelnemers, de beursorganisator, een workshopleider, de ANSE en diverse mensen van het bureau, bestuur en commissies van LVSC.

Beluister podcasts LVSC jubileumcongres 2021