Actueel

 • Handhaving Wet DBA (Wet deregulering beoordeling arbeidsrelatie) opnieuw uitgesteld 

  19 februari 2018
  LVSC
  Type: nieuws
  De Belastingdienst heeft opnieuw de handhaving van de Wet DBA (Wet beoordeling arbeidsrelatie) uitgesteld en wel tot 1 juli 2018.  Door de invoering per mei 2016 van de Wet DBA zijn zowel opdrachtgever als opdrachtnemer (ZZP’er) verantwoordelijk voor de arbeidsrelatie die zij met elkaar aangaan. Om twijfel te voorkomen of er sprake is van een arbeidsrelatie kan gewerkt worden met een modelovereenkomst (voorheen werd gewerkt met de zgn. Verklaring Arbeidsrelatie VAR). Zolang er ..
 • Spreker LVSC college bekend!

  15 februari 2018
  LVSC
  Type: nieuws
  We zijn verheugd te melden dat prof. dr. Judith Semeijn, hoogleraar Duurzaam HRM, het LVSC college verzorgt op 12 april.
 • Hoe vind je een geschikte coach?

  8 februari 2018
  Overige
  Type: nieuws
  Deze week verscheen in intermediair online een artikel over hoe je een geschikte coach vindt. LVSC voorzitter Wardy Doosje werd geïnterviewd voor dit artikel
 • Presentatie 'Van Werkdruk naar werkgeluk"van Hessel Frings online

  7 februari 2018
  Regio: 
  Noord-Brabant
  Type: nieuws
  Tijdens de regio avond LVS Noord Brabant op 24 januari j.l. heeft "de Moeiteloze Manager' Hessel Frings een prikkelende presentatie gehouden.
 • VVT-medewerker doet aan bijscholing als dit verplicht is

  1 februari 2018
  Overige
  Type: nieuws
  VVT-medewerkers doen vooral aan bijscholing als dit verplicht is, als de organisatie hen stimuleert of als ze hun baan dreigen te verliezen..