Maak jij onze Commissie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid compleet?

Type: Nieuws
Datum: 22 January 2024

Vacature Commissie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan het bevorderen van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid binnen LVSC? En heb je kennis en ervaring op dit vlak? Word lid van onze Commissie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) en maak een verschil!

Er is een groep leden die zich heeft bezig gehouden met het onderwerp. Mede door hun inzet is het idee ontstaan een commissie in te stellen voor DIG.

Wat ga je doen?

Activiteiten ontplooien om diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid binnen LVSC vorm te geven en blijvend onder de aandacht te brengen. Denk aan het voorbereiden van een congres, een samenwerking opzoeken met een onderzoeksinstituut op het gebied van diversiteit en inclusie, en een samenhangend beleid binnen de vereniging opstellen en uitvoeren.

Meer informatie en reageren

Heb je interesse om deel te nemen aan de commissie DIG? Stuur dan voor 1 februari 2024 een e-mail naar info@lvsc.eu met een korte motivatie. Hierna word je uitgenodigd voor een online kennismaking met de portefeuillehouder van het bestuur inzake deze commissie. Mocht je meer informatie willen over de vacature, neem dan contact op met Bureau LVSC via 024 366 2080.


afb DIG vac