Op welke manier geef jij je herregistratie vorm?

Type: Nieuws
Datum: 03 July 2024

Vanaf 1 september 2024 kun je op twee manieren herregistreren: op de traditionele manier óf door het voeren van een herregistratiegesprek met vakgenoten. Lees er hier meer over!

Beschikbaar stellen als gesprekspartner voor herregistratiegesprek

Voor de nieuwe vorm van herregistreren kunnen geregistreerde leden zich beschikbaar stellen als gesprekspartner voor een herregistratiegesprek. Wil jij dit? Log in op Mijn LVSC en vink daar de mogelijkheid aan ´Ik stel me beschikbaar voor herregistratiegesprekken’ via de knop Wijzig persoonsgegevens.

Wanneer je beschikbaar bent voor herregistratiegesprekken, kun je een overzicht downloaden van andere geregistreerde leden die graag deelnemen aan een herregistratiegesprek.

Leden die zich in september mogen herregistreren zijn de eerste leden die kunnen kiezen op welke manier ze hun herregistratie vormgeven. Als je inlogt op Mijn LVSC, kan je een keuze maken voor de vorm van herregistreren.

Door deze nieuwe manier van herregistreren hoopt LVSC nog beter aan te sluiten bij de huidige tijd en bij het werkveld waarin de leden van LVSC werkzaam zijn. Bekijk voor meer informatie onze website: www.lvsc.eu/herregistratiegesprek


logo-lvsc-register