Registratie (Aspirant-)Registercoach

Registratie Aspirant-registercoach

Leden van de LVSC die nog niet aan alle opleidingseisen voldoen, kunnen zich als aspirant-registercoach laten registreren. Zij krijgen dan een registratienummer. Als geregistreerd aspirant-registercoach zijn zij bevoegd coaching te geven en certificaten (onder begeleiding) te ondertekenen. Als lid van LVSC zijn ze verplicht zich aan de gedragscode van LVSC te houden.

Een aspirant-registercoach voldoet (aantoonbaar) aan de volgende criteria om voor registratie in aanmerking te komen:

  • is lid van LVSC;
  • volgt een door de LVSC erkende coachopleiding of heeft een bewijs dat hij een erkende opleiding is gestart;
  • geeft of gaf coaching tijdens de opleiding.

De registratie als aspirant-coach is twee jaar geldig, de opleiding dient dan met goed gevolg afgesloten te worden, de registratie wordt dan omgezet in een registratie als registercoach. Wordt hieraan niet voldaan, wordt de registratie als aspirant-coach beëindigd.

Registratie aanvragen?
Vul het aanvraagformulier 'Aspirant-registercoach' in en stuur het op of mail het inclusief gescande documenten naar registratie@lvsc.eu.

Registratie Registercoach

Om uw registratie als Registercoach aan te vragen dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U hebt een diploma van een LVSC erkende coachopleiding (niet langer dan 5 jaar geleden). Zie: LVSC erkende coachopleidingen.
  • Of: U bent in het bezit van een diploma van een Post-HBO geaccrediteerde coachopleiding én u kunt een certificaat overhandigen van een geldige coachregistratie bij de NOBCO op minimaal practitioner niveau. Geldig betekent: lopend in het jaar van aanmelding bij LVSC.
  • U bent daarnaast lid van LVSC.

Bekijk hier de uitgebreide informatie over registratie én herregistratie.

Registratie aanvragen?
Vul het aanvraagformulier 'Registercoach' in en stuur het op of mail het inclusief gescande documenten naar registratie@lvsc.eu.

Tarieven

Hier vindt u de tarieven.

Tags: 
Registratie
LVSC-Registercoach