Registratie (Aspirant-)Registercoach

Registratie Aspirant-registercoach

Volg je een door LVSC erkende coachopleiding en ben je lid van onze beroepsvereniging, dan is het mogelijk om je als Aspirant-registercoach te laten registreren. Als geregistreerd Aspirant-registercoach ben je bevoegd coaching te geven en certificaten (onder begeleiding) te ondertekenen. Als lid van LVSC onderschrijf je de gedragscode van onze beroepsvereniging en kun je gebruik maken van een professionele klachtenregeling.

Om je registratie als Aspirant-registercoach aan te vragen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: 

  • je bent lid van LVSC (tijdens je opleiding is een studentlidmaatschap mogelijk);
  • je volgt een door LVSC erkende coachopleiding 
  • je geeft coaching tijdens de opleiding

De registratie als Aspirant-registercoach is twee jaar geldig. Als je na deze periode de opleiding met goed gevolg hebt afgerond dan kan je deze registratie laten omzetten in een registratie als Registercoach. 

Registratie aanvragen?
Log in op de website met je account nadat je lidmaatschap is geactiveerd (na ontvangst bevestigingsbrief en welkompakket). Via je persoonlijke pagina vraag je de beroepsregistratie Aspirant-registercoach aan.

Registratie Registercoach

Om je registratie als Registercoach aan te vragen dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent lid van LVSC. 
  • Je hebt een diploma van een LVSC erkende coachopleiding (niet langer dan 5 jaar geleden)
  • Je hebt binnen de opleiding in totaal 40 uur leercoaching met coachees in de praktijk uitgevoerd.
  • Of: Je hebt na de opleiding binnen 2 jaar 40 uur leercoaching met coachees in de praktijk uitgevoerd, waarvan minimaal 3 trajecten die in lengte kunnen verschillen (afhankelijk van het gestelde coachdoel) maar in totaal 40 uur leercoaching beslaan begeleid door een erkende supervisor. Het uitgevoerde supervisietraject door de supervisor beslaat tenminste 5 bijeenkomsten. De supervisor dient een NVO-OG, K&J-NIP supervisor, GZ- supervisor, NHG, TA of LVSC geregistreerde supervisor te zijn. Zie: LVSC erkende coachopleidingen 
  • Of: Je bent in het bezit van een diploma van een Post-HBO geaccrediteerde coachopleiding én je kunt een certificaat overhandigen van een geldige coachregistratie bij de NOBCO op minimaal practitioner niveau. Geldig betekent: lopend in het jaar van aanmelding bij LVSC.

Bekijk hier het registratiereglement voor Registercoaches en lees meer over de registratie én herregistratie.

Registratie aanvragen?
Log in op de website met je account nadat je lidmaatschap is geactiveerd (na ontvangst bevestigingsbrief en welkompakket). Via je persoonlijke pagina vraag je de beroepsregistratie Registercoach aan.

Contact
Voor meer informatie over onze beroepsregistraties kun je ons bereiken via 024-3662080 (ma - do) of registratie@lvsc.eu.

Tarieven

Hier vind je de tarieven.

Tags: 
Registratie
LVSC-Registercoach