Aart Veldhuizen

Professioneel profielAart Veldhuizen is LVSC-supervisor en KPV-supervisor bij de Raad van de Klinisch Pastorale Vorming. Hij verzorgt tal van begeleidingsvormen als supervisie, intervisie, leerbegeleiding en teambuilding aan mensen die werkzaam zijn in de zorg, het onderwijs en in de kerk. In de loop van de tijd gaf hij supervisie of leerbegeleiding aan de opleiding maatschappelijk werk, aan verpleegkundigen, docenten, muziektherapeuten, fysiotherapeuten, gemeenteraadsleden en aan zo'n 100 'geestelijken'. Aart is als KPV-supervisor gespecialiseerd in het bieden van begeleidingsvormen aan beroepskrachten bij wie spiritualiteit geen privé-zaak is maar onderdeel van hun werk, zoals geestelijk verzorgers, pastores, dominees, kerkelijk werkers e.d.
Op Nieuw-Hydepark in Doorn is hij sinds 9 jaar supervisor/leerbegeleider bij de verplichte nascholing van kerkelijk werkers en geestelijk verzorgers binnen de Protestantse Kerk Nederland.
Aart zorgt voor een prettige werksfeer bij wie mensen zich snel op hun gemak voelen. Hij heeft veel ervaring in het onderwijs, in de kerk, in de gezondheidszorg en als voormalig docent praktische theologie.

Contact

Aart Veldhuizen
Legebuorren 67
8525GX Langweer
Nederland
0610702165
uiterAart
Legebuorren 67
8525gx Langweer
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*