Asker Dekker

Professioneel profielHoe heb je invloed op jouw werkende leven, hoe ga je daarin om met jouw dromen, ervaringen, waar wil je van leren?
Als gediplomeerd Supervisor en Registercoach mag je je bij mij in goede handen voelen om op een veilige, vertrouwde en professionele manier met jouw vragen op werkgebied aan de slag te gaan.
Ik woon in Holten en werk in de regio Deventer - Almelo.
Coachees vertellen over mij dat ik ze met geduld, humor, respect, veiligheid, zakelijkheid en efficiëntie heb geholpen. Nieuwe stappen gingen ze met vertrouwen uitproberen:

"Asker liet mij de ruimte om zonder oordelen mijn hele verhaal te vertellen. In de veilige en open sfeer leerde ik mijn gedachtes en gevoelens onder woorden te brengen."
"De gesprekken leverden mij veel inzichten op. Deze inzichten hielpen mij om plannen te maken: ik wist beter hoe ik werkte, wat ik nodig had en hoe ik dat voor mezelf kon realiseren."
"Asker heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling. Ik heb veel over mezelf geleerd en hoe ik dit inzet in mijn professionele loopbaan. Elke bijeenkomst ging ik met nieuwe inzichten naar huis en leerde ik weer op een andere manier naar mezelf te kijken."

Contact

Het Betere Werk
Meester Bosweg 2
7451 KC Holten
Nederland
0619852772

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*