Asker Dekker

Professioneel profiel

Ons werkende leven drijft ons, vraagt soms ook veel van ons en het vormt ons ook. En hoe heb je daar zelf invloed op, hoe ga je om met jouw dromen, ervaringen, waar wil je van leren? Dat boeit mij.
Om samen het gesprek hierover te voeren, over hoe je jouw werk beter kunt maken, is voor mijzelf ook erg inspirerend om te doen: het is voor mij Het Betere Werk.
Als gediplomeerd Supervisor mag je je bij mij in goede handen voelen om op een veilige, vertrouwde en professionele manier met jouw vragen op werkgebied aan de slag te gaan.
Ik woon in De Bilt en werk in de regio Utrecht.

Supervisanten over mij
Supervisanten vertellen over mij dat ik ze met geduld, humor, respect, veiligheid, zakelijkheid en efficiëntie heb geholpen. Nieuwe stappen gingen ze met vertrouwen uitproberen:
"Asker liet mij de ruimte om zonder oordelen mijn hele verhaal te vertellen. In de veilige en open sfeer leerde ik mijn gedachtes en gevoelens onder woorden te brengen."
"De gesprekken leverden mij veel inzichten op. Deze inzichten hielpen mij om plannen te maken: ik wist beter hoe ik werkte, wat ik nodig had en hoe ik dat voor mezelf kon realiseren."
"Asker heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling. Ik heb veel over mezelf geleerd en hoe ik dit inzet in mijn professionele loopbaan. Elke bijeenkomst ging ik met nieuwe inzichten naar huis en leerde ik weer op een andere manier naar mezelf te kijken."

Contact

Het Betere Werk
Herenweg 29
3732 CL Utrecht
Nederland
0619852772

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*