Corry Fickinger

Professioneel profiel

Supervisor, leersupervisor, registercoach (LVSC) en geregistreerd focusbegeleider (TFI). In supervisie en leersupervisie maak ik gebruik van diverse methoden zoals focusing, voice dialogue, mindfulness en lichaamsgerichte oefeningen. In supervisie de supervisant stimuleren om onderzoekend te leren denken, voelen, willen en handelen t.a.v. de eigen werkzaamheden. In leersupervisie gaat het om het verband tussen het superviseren dat de supervisor i.o leert en het superviseren dat hij/zij in de leersupervisie ervaart. Dit vraagt om specifieke aandacht voor het omgaan met leermateriaal. Ook hier gebruik ik eerder genoemde invalshoeken. Coaching is gericht op een specifieke vraag en resultaat gericht. Het accent kan daarbij gelegd worden op persoonlijk of vakmatige doelen, of een combinatie van beide. Er kan gebruik gemaakt worden van gerichte opdrachten en observaties. Een coachingtraject is korter dan een supervisietraject. Focusing pas ik in supervisie, leersupervisie en coaching toe. Doelstelling is aandacht geven aan die lichamelijke ervaringen die een relatie hebben met een (werk) probleem. Eigen gevoelensuitingen om zetten in innerlijke handelingen waardoor werkelijke veranderingen zich kunnen voltrekken en oplossingen voor problemen zich aan kunnen dienen. (E. Gendlin)

Contact

Praktijk voor supervisie coaching focusing
Kwakersplein 10 -1
1053 TZ Amsterdam
Nederland
06 51244795

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

opl.Hypno- en Regressietherapie TranceArt - Den Haag; opl.Psychomotorkindertherapie - Utrecht; Hogeschool van Amsterdam sph/deeltijd; opl. Bewegingsexpressietherapie Fontys Hogeschool voor de Kunsten - Tilburg
supervisie aan therapeuten i.o. TranceArt Den Haag en opl.psychomotorkindertherapie (PMKT) Utrecht .Groepssupervisie Hogeschool van Amsterdam sph. voltijd. Begeleide Intervisie opl. PMKT.Leersupervisie supervisoren i.o.Supervisie aan vaktherapeuten voor registratie. Register Vaktherapie. Registratie bij SKJ. Coaching uiteenlopende beroepen.