Emmy van Belzen

Contact

I EmPower
op locatie 0
1234XX Rotterdam
Nederland
06-52640122

Professioneel profiel

Momenteel werkzaam als coach bij De Rotterdamse ZorgEerdere opdrachtgevers De Haagse HogeschoolReclassering Nederland Middin St. De Singels St. Ouderenwerk Rotterdam NoordEen geregistreerd supervisor kunt u ook inschakelen tbv uw beroepsregistratie zoals de SKJ registratie of registerleraar.Een begeleidingskundige kan ingewikkelde verandervraagstukken in organisaties onderzoeken en begeleiden. Dit kan individueel, in een groep, in een team of als gehele organisatie. Door middel van begeleiding aan managers, medewerkers en teams krijgen zij ondersteuning tijdens veranderingen die vaak veel van hen vragen. Afhankelijk van het doel en de wensen kan de begeleiding in de vorm van coaching, supervisie, teambegeleiding. De begeleiding is een ontwikkelingsgericht proces met als resultaat:* verkrijgen van inzichten in het eigen denken, voelen, handelen en beleven* het leren benutten van (tot nu toe) ongebruikte mogelijkheden* empowerment door het ontwikkelen van kennis en vaardigheden om het eigen functioneren te verbeteren en problemen op te lossen.Supervisie beschouw ik als de schakel tussen hoofd, hart en handen. Werken met mensen vereist zorgvuldigheid. Als professional dien je je bewust te zijn van de invloed die je bewust en onbewust uitoefent op de mensen met wie je werkt. Daarom is dit proces een vorm van deskundigheidbevordering voor professionals in het werkveld. Het geeft de gelegenheid om bij te tanken en weer op scherp te komen te staan door het eigen functioneren onder de loep nemen. Ook bij een verdere en verdiepende ontwikkeling als professional is het nodig om dit steeds in interactie met anderen te doen.Coaching is een meer gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door: bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkhedenCoach en gecoachte nemen ieder hun verantwoordelijkheid voor het proces en werken aan door de coache zelf gestelde doelen.

Referenties

Danielle Janssen, onderzoeker ouderenzorg
2 mei 2016: Emmy heeft supervisie verzorgd aan 4e jaars studenten van de HBO-V van de Haagse Hogeschool. Dit was naar tevredenheid van de 4e jaars studenten!
Sofia Hakil, ambulant psychiatrisch verpleegkundige
6 maart 2017: Emmy heb ik ervaren als een hele fijne maar vooral goede supervisor tijdens mijn HBO-V opleiding. Zij zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer, neemt haar rol als supervisor serieus en heeft oog voor alle aspecten die voorkomen tijdens het leerproces. Emmy, bedankt!