Gorry Cleven

Contact

In Scene
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Nederland
0653944147

Professioneel profiel

Mijn passie, zeg maar gerust mijn stokpaardje, is de dynamiek die te maken heeft met parallelprocessen. Tussen werk en prive, tussen collega's, binnen teams of in een organisatie. Samenwerken gaat vanzelf, maar is niet vanzelfsprekend, zorgt voor plezier maar soms ook voor ergernis en frustratie.
In 2006 heb ik mijn bedrijf In Scène opgericht. Ik verzorg implementatie van deskundigheid en leren in een organisatie, duurzaam personeelsbeleid, feedback-cultuur of intervisie. Meestal vanuit een projectstructuur loop ik een tijdje mee in een bedrijf.
Daarnaast geef ik (leer)supervisie, (team)coaching, begeleide intervisie, intervisie-training, werkbegeleiding en leertherapie. Waar wenselijk werk ik ervaringsgericht met metaforen, opstellingen of actieve werkvormen.
Voor een aantal organisaties werk ik als buitensupervisor of coach. HBO professionals kunnen een reflectie traject volgen bv ihkv SKJ registratie of een supervisietraject ihkv van het kwaliteitsregister van hun eigen beroepsvereniging.
Mijn praktijk is gevestigd op Strijp-S in het centrum van Eindhoven. Goed bereikbaar met OV en vlakbij de uitvalswegen naar de N2/A2. Indien er op de werkplek goede faciliteiten aanwezig zijn is mogelijk afspraken op de werkplek te plannen.
Bij vragen bel gerust - 06 53 94 41 47 of mail naar gorrycleven@icloud.com

Referenties

Raad voor de Kinderbescherming
Lid van supervisorenpool van de Raad 2008-2016