Gundalyn Hemmink

Professioneel profielSUPERVISIE IN DE NATUUR

Individuele supervisietrajecten die ik begeleid, vinden al wandelend in de natuur plaats. De natuurlijke omgeving en het wandelen zijn een essentieel onderdeel die ondersteunend zijn bij inzicht verkrijgen en nieuwe perspectieven op eigen handelen te ontdekken.

Ik ben supervisor vanuit verbinding, open aandacht en bewustzijn. Ik werk dan ook vanuit intuïtie, dat wat er in het hier en nu is, vertrouwen in het proces en dit combineer ik met overzicht en een heldere basisstructuur.

Vaak ga rustig van start, geef graag eerst ruimte zodat ik jou als supervisant goed kan leren kennen. Ik draag graag zorg voor een veilige leeromgeving door ieder zijn eigen leerproces te gunnen, open te staan voor signalen en geduldig af te stemmen op wat geleerd wil worden. Daarna(ast) zal ik ook zeer direct en verdiepend zijn, en je met heldere blik teruggeven wat ik bij jou en je leerprocessen zie.

Supervisanten beschrijven mij als volgt:·
* Open
* Sensitief
* Betrokken
* Gelijkwaardig
* Helder
* Creatief
* Balans
* Oordeelloos

Vanuit mijn achtergrond aan de Universiteit voor Humanistiek weten veel Geestelijk Verzorgers mij te vinden (supervisietraject erkend door SKGV) en vanuit mijn achtergrond als docent Levensbeschouwing en lerarenopleider geef ik supervisie aan docenten en lerarenopleiders.
Daarnaast komen supervisanten van diverse beroepsgroepen bij mij terecht zoals bijvoorbeeld SPH-ers of maatschappelijk werkers (voor SKJ registratie).

Groepssupervisie en begeleide intervisie:
Ik heb veel ervaring met het begeleiden van kleine groepen waarin het gezamenlijk leren van de eigen en elkaars ervaringen in mensgerichte beroepen centraal staat. In deze groepen draag ik graag bij aan het creëren van een groter bewustzijn van de verbinding tussen de persoon zelf, het eigen professionele handelen en de professionele rol in de specifieke werkcontext. Ik ben graag een sterke facilitator van het leerproces en ben daarbij niet zozeer gericht op een voorafgesteld hard resultaat maar juist wel op een voor eenieder zinvolle en passende leeropbrengst. Ik hou daarbij van het werken met speelse methodes.

Locaties:
Individuele supervisietrajecten vinden al wandelend plaats in de omgeving van Steenwijk of op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast werk ik vaak op locaties van opdrachtgevers zoals hogescholen, universiteiten en organisaties. Mijn werkgebied is het noorden en midden van het land (provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Utrecht).

Natuurcoaching:
Naast supervisie en begeleide intervisie ben ik ook als natuurcoach werkzaam waarbij ik lifecoaching en loopbaancoaching in de natuur doe. Meer informatie hierover vind je op www.natuursessies.nl

Contact

GUNDALYN Coaching, Begeleiding en Supervisie
Omgeving Steenwijk
en Utrechtse Heuvelrug
Nederland
06-20533347

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Deelnemers Begeleide Intervisiegroepen
"Je hebt een rustige uitstraling waardoor ik mij op mijn gemak voelde en de ruimte voelde om te delen."

"Jij zag als eerste waar mijn echte probleem lag onder/achter mijn rookgordijn."

"Je hebt een fijne manier van leiding geven, duidelijk maar met zachte hand."

"Wat een krachtige, doortastende, geduldige en warme begeleider ben jij! Ik waardeer ook jouw structuur, tijdsbewaking en professionele houding."
Supervisanten Groepssupervisie SPH
"Wat had je een uitdaging met 3 studenten die niet stonden te springen voor supervisie. Toch is het je door je enthousiasme en eerlijkheid gelukt ons alledrie tot leren te krijgen. Bedankt voor de verdiepende vragen die je me hebt gesteld en de creatieve manieren van nadenken die je ons hebt geleerd."

"Je balans tussen ons laten gaan en inspringen en doorvragen op de juiste momenten zorgde voor ruimte voor groei."
Marco Otten, Algemeen stagecoördinator Masteropleiding Universiteit voor Humanistiek
Gundalyn Hemmink geeft al vele jaren supervisie en begeleide intervisie op de Universiteit voor Humanistiek. Studenten waarderen haar begeleiding zeer. Gundalyn beschikt over ervaring en expertise op zowel het gebied van persoons- als professionele vorming. In de omgang ervaar ik haar als professioneel en betrokken. Ik beveel haar van harte aan als supervisor en coach.
Cliënten Natuurcoaching
"Gundalyn is goed in de kleine dingen oppikken en daar op inspelen. Eén van mijn voornaamste redenen dat ik haar zo waardeer als coach is haar kunst in het zachtjes doorgraven totdat ze in de kern van het probleem is. Ze heeft iets waardoor het erg lastig is om onwaarheden te vertellen of jezelf voor te liegen."

"Zorgzaam, fijn, relaxed, scherp, goed doorvragend, bezig met proberen uit te vinden hoe ik op bepaalde dingen ben gekomen. Ze wist vaak de vragen te stellen waar ik nog niet over had nagedacht en die me een laagje dieper brachten."

"Ze geeft genoeg ruimte om zelf dingen te ontdekken en helpt je verder als je vastloopt. Gecoacht worden door Gundalyn voelt diep, ver-komend, dragend en zacht."

"Glashelder en straight to the point. Ik vind het mooi en knap om te zien hoe zij als coach bijna iemands gedachten kan lezen zonder dat er veel woorden aan te pas komen."