Hennie Robbertsen

Contact

creatieve supervisie en coaching
Kennemerpark 140
2051KN Overveen (Haarlem)
Nederland
06-48832207

Professioneel profiel

Doel van mijn begeleiding als coach en supervisor is dat je zicht krijgt op je manier van werken en communiceren door te (leren) reflecteren op je gedachtes, gevoelens en handelen. Zodat je je functioneren verbetert en je meer werkplezier ervaart.Het uitgangspunt van de begeleiding bij dat proces is het gesprek, maar ik werk ook graag met praktische opdrachten en creatieve middelen zoals tekenen.Ik ben zorgzaam, transparant,structurerend, soms kritisch, maar altijd respectvol. Mijn expertise is: - opleidingssupervisie domein Onderwijs en Opvoeding en Social Works- re-integratie na ziekte of verlies - (her)registratie beroepsregisters.kijk ook op www.hennierobbertsen.nl

Referenties

werker Jeugdzorg
"Voor mijn herregistratie heb ik supervisie gevolgd bij Hennie. Ze stelde de juiste vragen en gaf mij opdrachten die mij op weg gebracht hebben om de goede weg te blijven vervolgen".
docent ROC
"Hennie zorgde ervoor dat ik niet in kringetjes bleef denken en hield mij een spiegel voor. Het heeft me erg geholpen!"
Raad voor de Kinderbescherming
Lid van supervisorenpool van de Raad 2008-2016
studente Lerarenopleiding
"Hennie is heel betrokken, open, stimulerend en doortastend zonder te veel ruimte in te nemen. Ik vond het tekenen super tof!""Hennie is een duidelijke professional die kritisch is, maar altijd respectvol".