Ineke Reuling

Contact

IRcoaching
Apeldoorn
Nederland
06-14548135

Professioneel profiel

Mensen begeleiden naar groei zodat de aanwezige kwaliteiten optimaal ingezet kunnen worden in werk en privésituaties. Dat is mijn passie en kernaanpak. Jarenlange ervaring als dienstverlener en uitvoerende in de zorg en welzijnssector combineer ik met kennis van leer- en begeleidingstrajecten. Mijn werkwijze is ervarings en praktijkgericht zodat het resultaat zichtbaar is voor de professional en zijn organisatie. Sinds 2007 ben ik werkzaam als coach, supervisor, intervisor en trainer.

Referenties

HAN opleiding MWD
"In het studiejaar 2011/2012 heb ik een supervisietraject gevolgd van Ineke Reuling voor de studie Maatschappelijk werk & dienstverlening. Gedurende het traject heb ik Ineke leren kennen als een spontane, deskundige en resultaatgerichte supervisor. Ineke weet te zorgen voor een veilige sfeer wat essentieel is bij supervisie. Daarbij blijft het resultaat altijd voorop staan. Ineke weet met haar observaties goed de kern te benoemen van complexe persoonlijke- en beroepssituaties. Ze stimuleert de supervisant om over deze situaties na te denken, ook vanuit andere perspectieven. Met haar ervaring en kennis weet Ineke goed richting te geven aan het leerproces van de supervisanten."
Coaching
Ik heb Ineke ervaren als een zeer kundige begeleider. Kernwoorden bij haar werkwijze: respect, gelijkwaardig. Zeer goed in staat om je een spiegel voor te houden. Uitgaand van je kwaliteiten als professional. Opbouwend, betrokken en integer.”
training
Persoonlijke aandacht, rustige houding en ieder in zijn waarde laten is een sterk punt geweest in deze training voor mij