Ineke Reuling

Professioneel profiel“Voor professionals en organisaties in ontwikkeling”Vanuit mijn praktijk voor begeleidingskunde begeleid ik je bij jouw werk– en leerprocessen en ondersteun ik je bij jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling, communicatie, samenwerking en organisatieverandering.De begeleidingsvormen die ik in kan zetten zijn coaching, supervisie, intervisie, training en teamcoaching.Coaching supervisie:Naast het begeleiden van professionals werkzaam in de sociale sector en onderwijs richt ik mij steeds vaker op het begeleiden van coaches. Zowel coaches die medewerkers individueel begeleiden als teamcoaches. Met mijn kennis uit het werkveld van coaching en als geregistreerd supervisor weet ik wat er speelt in de coachwereld en wil ik mijn bijdrage leveren aan de professionalisering van coaches.

Contact

IRcoaching
Schubertlaan 55
7333 CT Apeldoorn
Nederland
06-14548135

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Coaching
Ik heb Ineke ervaren als een zeer kundige begeleider. Kernwoorden bij haar werkwijze: respect, gelijkwaardig. Zeer goed in staat om je een spiegel voor te houden. Uitgaand van je kwaliteiten als professional. Opbouwend, betrokken en integer.”
training
Persoonlijke aandacht, rustige houding en ieder in zijn waarde laten is een sterk punt geweest in deze training voor mij
HAN opleiding MWD
"In het studiejaar 2011/2012 heb ik een supervisietraject gevolgd van Ineke Reuling voor de studie Maatschappelijk werk & dienstverlening. Gedurende het traject heb ik Ineke leren kennen als een spontane, deskundige en resultaatgerichte supervisor. Ineke weet te zorgen voor een veilige sfeer wat essentieel is bij supervisie. Daarbij blijft het resultaat altijd voorop staan. Ineke weet met haar observaties goed de kern te benoemen van complexe persoonlijke- en beroepssituaties. Ze stimuleert de supervisant om over deze situaties na te denken, ook vanuit andere perspectieven. Met haar ervaring en kennis weet Ineke goed richting te geven aan het leerproces van de supervisanten."