Jan Huttinga

Contact

Coach van Begeleiders & Zorgverleners
Ermelo
Nederland
06 1526 1017

Professioneel profiel

~Welkom; leuk dat je deze pagina bekijkt.
*Als partner bij ontwikkeling ben ik coachend aan het werk met professionals. Ontdekkende gesprekken met zorgverleners, begeleiders, managers, coaches en anderen. Elk traject wordt gezamenlijk ontworpen en haarfijn op maat gemaakt.
*Met een oog op kwaliteit en vreugde in begeleidend werk en vooral vanuit de specifieke vraag. Om werkelijk verder te komen als mens in beroep en loopbaan.
*Lifecoaching, een 'extra' in de coachpraktijk. Vaak zijn het korte trajecten om persoonlijke koers en kracht (weer) te vinden.
*Stijl en inzet: persoonlijk, professioneel, hoogwaardig. In ontspannen contact worden kansen gecreëerd.
*Welkom voor kennismaking of oriënterend gesprek.
~~~~~~
~Achtergrond van deze coach.
*Loopbaanimpressie: verpleegk.begeleider, praktijkopleider, docent, trainer, vertrouwenspersoon, intervisiebegeleider, teamcoach en individueel coach. Met opleidingen aan o.a. Han-Nijmegen, Open Universiteit, Windesheim, School voor Coaching. Organisaties: Heimerstein (later Zideris), Hoogstede (later Landstede), 's Heerenloo Midd.Ned. en 'Coach-van-Mensenwerkers' (zzp-er met opdrachten voor zorgorganisaties en particulieren).
*Nu: kleinschalig vervolg, freelance praktijk 'coach van begeleiders & zorgverleners'.
~~~~~~
NB: * Kvk nr. 51772019 * Btw-vrijstelling * Kortingen voor particulieren * janhuttinga(a)solcon.nl * Werkkamer aan huis: Kolibri 10 3853DV Ermelo * Actie in coronacrisis: Luchtjehartgesprek.nl