Lize Kraaijenbrink

Professioneel profielKlik voor een profielbeschrijving door naar mijn website www.lizekraaijenbrink.nl

Contact

Lize Kraaijenbrink Supervisie en Coaching
Blauwe Hof 6306
6602 ZH Wijchen
Nederland
06-40960211

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Reacties van studenten
Ik heb supervisie als zeer positief ervaren. Ik heb veel ontdekt en geleerd en ik kan zeggen dat Lize hier een grote rol in heeft gespeeld. Naar mijn idee wist ze hoe ze de supervisie wilde gaan leiden en had ze dit goed op een rij. Zo gingen we vanaf de eerste zitting met een duidelijke visie aan de slag. Dit werkte erg prettig vond ik. Lize heeft ook veel theorie aangehaald die zeker van toepassing was op wat er besproken werd. Ik heb dit als vernieuwend ervaren, omdat eerder begeleiders hierin nogal verbandloos te werk konden gaan.
Ik heb de supervisiebijeenkomsten als erg leerzaam en prettig ervaren. Ik vond het prettig dat Lize een open houding had en mij het gevoel gaf dat ik er mocht wezen met al mijn zorgen (en vreugden).
Wat ik fijn vond was dat ze soms een eigen verhaal vertelde waardoor ik het idee had dat zij gelijkwaardig was en durfde ik mijn verhaal ook bij haar te vertellen.
Lize vond ik erg oplettend in het verhaal wat ik vertelde. Ze pikte er dingen uit op die ik soms niet gezien had, hierdoor liet ze mij op een andere manier tegen het verhaal aan kijken waardoor ik in mijn denken weer verder werd geholpen.Open en eerlijk, respect en begripvol. Een warme persoonlijkheid met ruimte voor andersdenkendheid.Precies iemand die je nodig hebt om verder te kunnen ontwikkelen.Door haar vragen weet helpt zij jou om je blinde vlekken te ontdekken.