Nynke Stellema

Professioneel profiel

Naast mijn werkzaamheden als supervisor en coach, wat ik doe vanuit mijn eigen praktijk, ben ik ook nog werkzaam als medisch maatschappelijk werker in het ziekenhuis. Hier werk ik samen met professionals met uiteenlopende achtergronden. De gemene deler is de passie voor het eigen vak en de drive om gezamenlijk de beste zorg te leveren. Dit zie ik buiten de gezondheidszorg ook terug bij professionals die werkzaam zijn in het onderwijs of de sociale sector. Allen werken met een drive om het beste te halen t.a.v. welzijn en ontwikkeling van de cliënt.

Doordat dit mensenwerk is zal je daarin ook geraakt worden in je eigen kwetsbaarheid. Dit komt mede doordat dit werk plaats vindt binnen een dynamische werkomgeving, waarin snelle veranderingen plaatsvinden.

In dit kader is mijn idee ontstaan om aan de Hanzehogeschool in Groningen de opleiding Begeleidingskunde te doen. Dit met het doel om professionals te begeleiden zich staande te houden binnen deze dynamische wereld en een bijdrage te leveren t.a.v. verdere ontwikkeling van de beroepshouding en passie.

Je kunt hier meer over lezen op www.nynkestellema.nl

Ik sta open voor een vrijblijvende afspraak, waar geen kosten aan verbonden zijn. Dit om te onderzoeken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook kun je je vragen stellen door mij te bellen, mailen of via WhatsApp.

Ik zie graag het contact tegemoet.

Nynke Stellema
Verlengde Schrans 90
8932NR Leeuwarden

0618812566
info@nynkestellema.nl

Contact

Nynke Stellema
Verlengde Schrans 90
8932 NR Leeuwarden
Nederland
06-18812566

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Kwaliteitsmedewerker voedingsindustrie
“Het was fijn om met Nynke in gesprek te zijn, omdat ze erg meelevend en meedenkend was. Soms waren de gesprekken zwaar, maar ze zorgde er altijd voor dat ik met een goed gevoel naar huis ging. Dit gaf veel vertrouwen. Als ik weer behoefte heb aan een gesprek zal ik zeker weer naar Nynke gaan.”
Student NHL Stenden, groepssupervisie.
“Er is heel veel gebeurd en gezegd... Alle ontwikkelingen die hebben en kunnen mogen plaatsvinden, vinden naar mijn idee hun wortels in de veilige omgeving. Voor deze veilige omgeving waren wij allemaal verantwoordelijk, maar jij was de kapitein op het schip”.
Docent HBO onderwijs, NHL Stenden
“Jij hebt mij op een heel vertrouwelijke manier op mijn gemak gebracht binnen mijn gevoel. Ik heb handvatten aangereikt gekregen die jij uit mijzelf haalde”.