Patricia Wouters-Hemstra

Professioneel profielIk heb jarenlang als individuele coach gewerkt in het bedrijfsleven. In die jaren gingen de coachtrajecten vooral over performance en vitaliteit. Ik ben me gaan specialiseren in rouw- en verlies coaching omdat mijn hart daar naar uitgaat. Ik heb de kans gegrepen om de medewerkers met heftige verlies thema’s te begeleiden. Zo heb ik me steeds verder gespecialiseerd in het coachen van mensen met complexe rouw waarbij er sprake was van heftig overlijden, stapelverlies en/of schaduwverdriet.
Rustig - Nuchter - Creatief - Humor - Doortastend
Door mijn nuchtere houding geef ik de ander rust en ruimte en weet men dat ik zijn of haar verdriet niet zal overnemen of zal terugdeinzen omdat het verhaal te heftig is. Bij mij mag je overal over praten, ik zal nergens een oordeel over vellen of eigen invulling aan geven. Ik weet hoe belangrijk het is om fitte vitale medewerkers voor je aan het werk te hebben. Ze zijn bevlogen en hebben goede energie om jouw klanten te helpen. Klanttevredenheid is ook voor mij heel belangrijk.
Mijn coaching kun je aanbieden aan alle medewerkers waarbij er sprake is van een overlijden. Hiermee kun je op een laagdrempelige manier extra aandacht en ondersteuning bieden. Praktisch over het traject: 1 op 1 online begeleiding, 3 coachsessies van 1 uur, medewerker kan deze ondersteuning aanvragen vanuit het ontwikkelbudget. Wil jij een medewerker die rouw ervaart na het overlijden van een dierbare extra aandacht geven? Je kunt me via onderstaande contactgegevens en het formulier bereiken of meteen een belafspraak inplannen via: https://calendly.com/mrstears/telefoongesprek.

Contact

Mrs. Tears | Rouw en Verlies coach
Narcislaan 6-51
8441 GX Heerenveen
Nederland
0621110885

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*