Paul Vermeulen

Paul Vermeulen

Professioneel profielHeb je behoefte om even van een afstandje naar je werk te kijken?Ben je er aan toe om tijd te nemen voor jezelf?Dan ben je bij Paulcoacht aan het goede adres!www.paulcoacht.nl

Contact

Paulcoacht
Vinkendaal 103
2914 EM Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland
06 - 30 76 10 74

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

reactie van een supervisant
“Ik heb Paul ervaren als een betrokken supervisor. Hij kan goed luisteren en goede vragen stellen. Hij gaat op een vriendelijke manier professioneel met zijn vak om. Ik heb ook ervaren dat het niet van belang is dat hij niet dezelfde werkervaring heeft als ik. Want door zijn open manier van vragen liet hij mij nadenken en praten. Terugkijkend kan ik zeggen dat het mij veel meer zelfvertrouwen in mijn werk heeft opgeleverd. Over sommige dingen was ik onzeker. Door hier kritisch naar te kijken ben ik zekerder geworden in mijn werk. Ik weet waar ik goed in ben en wat ik niet goed kan. Dit helpt mij als persoon en in mijn werk. Ik kan het zeker aanraden! “
terugblik van een supervisant
“Wat vond ik het fijn om een supervisie traject te volgen! Het gaf mij de gelegenheid om te ontdekken wat er met mij gebeurde op het werk, met name de momenten waarop het niet zo lekker liep. Ik kon zelf aangeven wat ik wilde bespreken. Op verschillende manieren gingen we daar tijdens supervisie mee aan de slag, in gesprek, maar bijvoorbeeld ook met behulp van een groot vel papier waar ik letterlijk in kaart kon brengen waar ik tegen aanliep. Zo kon ik patronen herkennen in mijn manier van reageren, gevoel herkennen en dat combineren tot adequaat handelen. Paul bezit te gave om in alle rust vragen te stellen die mij aan het denken zetten, soms heel confronterend, maar altijd gerelateerd aan het proces dat ik doormaakte, gericht op de doelen die ik geformuleerd had. En dat was precies waarom ik supervisie wilde, ik heb weer zelfvertrouwen teruggekregen en functioneer daardoor weer beter.”
onderwijsinstelling
“Tijdens het supervisie traject heb ik een weg afgelegd waarbij Paul me ‘slechts’ vragen stelde. Door deze vragen kon ik keuzes maken welke richting ik op wilde gaan. Op sommige momenten vond ik dat best lastig, had liever gewild dat me de richting werd aangewezen. Achteraf zeg ik ‘Gelukkig is dat niet gebeurd, nú heb ik zelf het hele traject gelopen en daarmee ervaring en zelfvertrouwen opgebouwd wat ik kan blijven gebruiken”.
een tevreden supervisant
"Ik heb de supervisie als heel nuttig en leerzaam ervaren. Ik ben me veel bewuster van mijn gedrag geworden, en dat maakt ook dat ik daar andere keuzes in kan maken. Keuzes die ik wil! Paul wist mij tijdens de supervisiegesprekken steeds te verrassen met zijn vraagstelling. Hij ging diep, maar dat wilde ik zelf ook. Niet elke bijeenkomst was een gesprek, hij gebruikte ook andere werkvormen. Het was heel goed dat hij nooit een waardeoordeel over mijn gevoelens, gedachten of daden uitsprak, dat zou het hele leerproces en de vertrouwelijke sfeer onder druk zetten. Ik kan een supervisietraject - door Paul - van harte aanbevelen!"