Sanne Roks MSc

Professioneel profiel

Heb jij vragen die je wilt beantwoorden? Heb je zin om je (professioneel) te ontwikkelen? Wil je diepgaand en tegelijkertijd concreet aan de slag met je leervraag? Dan is supervisie ideaal. Maar welke supervisor past bij jou? Check de 5 belangrijkste kenmerken van werken met Sanne Roks en ontdek of jij jouw match gevonden hebt.

1. Over mij
Het is belangrijk voor mij dat jij maximaal in de gelegenheid bent om ontdekkingen over jezelf te doen. Vragen verdienen antwoorden. Zelf kreeg ik deze gelegenheid van fijne leermeesters en ik heb genoten. Ik vind dat leren en ontwikkelen een aangename ervaring hoort te zijn. Stap voor stap en goed uitvoerbaar. Ik houd ervan om je verhalen horen. Om je nieuw perspectief te brengen. Om samen een plan op maat te maken. Zo kun jij jouw wensen realiseren. Wie ben jij? Laat het me weten!

2. Wie kan ik helpen
Ik bied begeleiding aan iedereen die zin heeft om te groeien!

3. Waarmee kan ik helpen
Alle (professionele) leerthema’s zijn welkom. Veel voorkomende onderwerpen van begeleiding zijn: begrenzen, verbinden, leiderschap, zingeving, balans werk-privé, 'leeglopen', eigenheid, beïnvloeden, (on)macht, veranderen van je zelfbeeld en OK-zijn. Meer voorbeelden vind je op deze pagina: www.roks.nu/coaching-supervisie-utrecht.html (vraag 2).

4. Werkwijze
We formuleren jouw leerthema en gaan daarmee aan de slag. Ik speur met je mee, spiegel, leg dingen uit, verander je kijkwijze, verduidelijk en stel praktische oefeningen voor. Aantekeningen over jouw vondsten zet je op jouw 'leerflap'; een groot vel papier dat iedere bijeenkomst voor je klaar hangt. Zo blijven we gefocust op wat je wil onderzoeken en bereiken. We werken actief en beeldend, dat verhoogt het leerrendement. Concreet betekent dit dat je materiaal als Playmobil of een ervaringsgerichte oefening kunt verwachten.

5. Hoe onderscheid ik mij van andere supervisoren?
- Gedreven om uit te vinden hoe ‘de mensheid’ in elkaar zit, volgde ik een belachelijke hoeveelheid studies. Hierdoor beschik ik over veel en ook heel diverse kennis.
- Door intrinsieke nieuwsgierigheid naar dit beroep, startte ik al jong met het vak. Ik bleek er een natuurlijke aanleg voor te hebben.
- Mijn aanpak is gericht op jouw eigenheid en uniciteit. Je krijgt van mij daarom een origineel en op jou afgestemd traject en geen ‘herhaling van zetten’.

Zin gekregen in een traject? Wil je professionele stappen zetten? Stuur een bericht via de bovenstaande button “Stuur een e-mail”. Of bel/ app 06 4897 3343. Dan bespreken we wat bij jou past.

Contact

ROKS.NU
Da Costakade 66 bis
3521VV Utrecht
Nederland
0648973343

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Ellen, Adviseur Commerciële Dienstverlening
“Sanne heeft me op een professionele manier van supervisie voorzien. De eerste woorden die in mij opkomen zijn veiligheid, stevigheid en duidelijkheid.Sanne kan goed een setting creëren waarin ik me helemaal kan richten op de inhoud, zonder daarbij het gevoel te hebben dat bepaalde deuren gesloten blijven. Als ik binnenkwam, had ik altijd meteen het gevoel dat ik in een warm bad kwam. Hier ben ik welkom!Stevigheid staat voor de manier van werken. Supervisie met Sanne is niet vrijblijvend: je bent zelf verantwoordelijk voor je thema’s / doelen, je werkinbreng en daarmee je progressie. Sanne is scherp en zal je – juist op onbewaakte momenten – op scherp stellen door slimme vragen te stellen.Duidelijkheid staat voor heldere doelen en afspraken in het traject: wat gaan we doen, wat hebben we ervoor nodig en hoe gaan we dat bereiken.”
Floris, Business Controller
“Het traject heeft me diverse inzichten gebracht. Een beter begrip van wat SAMENwerken voor mij betekent en een beter begrip van mijn eigen denk- en leerprocessen. De inzichten kan ik direct in mijn werk toepassen: ik herken patronen en valkuilen sneller, waardoor ik er beter op kan anticiperen. Ik heb het traject gevolgd met twee mensen uit een hele andere sector. Dit stond echter nooit ver van me af: omdat supervisie naar een bepaald abstractieniveau wordt getild, zijn de leerthema’s van anderen ook relevant voor mij. Dit voelde voor mij als dubbele winst. Op mijn werk voel ik me rijker en rustiger, omdat ik al vroeg in mijn carrière een toolbox in handen heb gekregen met kennis en kunde voor het vergroten van mijn plezier in werken. Het is een cadeau dat ik iedereen zou gunnen.”
Marian van Popta-Erkelens (Dr) - Opleidingsdocent masters, senior onderzoeker
"Sanne is een supervisor die heel goed kijkt, luistert en dan gericht vraagt. Ze sloot aan bij mijn behoefte om eerst volledig te begrijpen en te analyseren waardoor ik vastliep op mijn werk. Ik werd zelf op onderzoek uitgestuurd, maar Sanne gaf me de theoretische basis vanuit haar uitgebreide kennis over hoe mensen werken. Verderop in de gesprekken daagde ze me steeds meer uit om niet alleen te begrijpen, maar ook te ervaren en te voelen wat er mis ging en ook hoe het beter kan. In ieder gesprek had ze weer een andere aanpak, waardoor ik steeds dichter bij de kern kwam. Uiteindelijk heb ik voor mezelf compleet helder gekregen wat er lastig was, hoe het wel werkt voor mij, wat ik daarin wil en met wie en hoe ik dit communiceer. Wat me daarbij het meest geholpen heeft, is het samen met Sanne opnieuw definiëren van concepten die in mijn hoofd lastig waren geworden. Sanne bood veiligheid door aan te sluiten bij hoe ik het liefste leer, maar ook uitdaging door steeds een stapje dieper te gaan in de opdrachten die ik meekreeg. De ontwikkeling die ik daardoor heb meegemaakt, heeft me veel krachtiger gemaakt."
Susanne, Projectmedewerker Reorganisatie
“Sanne biedt ruimte en vertrouwen, faciliteert op maat, kan zich heel goed verplaatsen in de ander en is naar mijn idee geboren om mensen te laten groeien. Leren en ontwikkelen, groeien en laten bloeien van mensen. Door goed af te stemmen, feedback en transparantie niet te schromen, te kijken en te voelen zorgt zij dat roestige plekken weer glans krijgen. Dit alles op een betrokken en natuurlijke wijze.”
Tibor, Beeldend Kunstenaar
“Sanne is scherp, zorgvuldig, betrouwbaar en gaat gedegen en op maat te werk. Een kluwen aan gedachten, botsende conclusies en opties (mijn startpunt) konden zo in de loop van het traject uit elkaar getrokken worden. Sanne heeft het talent je een spiegel voor te houden en je zelf je eigen aannames, patronen en motivaties te laten onderzoeken. Ik dacht het meeste wel te weten over mezelf. Door Sanne's filter, bijvoorbeeld door het telkens herhalen van mijn precieze woordkeuze, ging ik echter toch nog anders tegen mezelf en mijn handelen aankijken. Voor iedereen die iemand kan gebruiken om te helpen bij het zoeken naar zijn/haar manier om verder te komen in hetgeen waarin je nu in kringen blijft bewegen: supervisie bij Sanne Roks.”
Carin, Docente Basisonderwijs
“Sanne is het afgelopen schooljaar mijn supervisor geweest en ik heb van haar geleerd om op een andere manier naar mijzelf en naar situaties te kijken. Zij werkt afwisselend, kan goed begeleiden en heeft een luisterend oor. Ik heb tijdens de bijeenkomsten geleerd een interne supervisor te ontwikkelen. Hierdoor ben ik nu beter in staat mijzelf bij te sturen als dat nodig is. Ik ben als leerkracht en als moeder in positieve zin veranderd. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om met Sanne te werken.”
Daan, Zelfstandig Ondernemer
“De gesprekken met Sanne hebben mij een hoop focus en duidelijkheid geschonken. Vanuit een diep dal ben ik opgeklommen naar hoge toppen die -weliswaar niet volledig volgens planning- mijn leven een richting op hebben geduwd waar ik erg blij mee ben. Sanne is steengoed. Persoonlijk, afwisselend met een strenge houding. Dat laatste kon ik wel gebruiken. Erg goed!”