Tijdschrift voor Begeleidingskunde (TsvB)

Lees het vakblad voor de Coach, Supervisor en Organisatiebegeleider

Tarieven abonnement 

  • Reguliere abonnementsprijs per abonnementsperiode (4 uitgaven): € 70,- excl btw (9%) en inclusief verzending. Toeslag voor verzending buitenland + € 20,-.
  • Los exemplaar (zolang de voorraad strekt) kost € 17,50 excl btw. en incl. verzending. Vraag een specifieke uitgave aan via info@lvsc.eu  
  • Digitaal exemplaar (pdf) kost € 6,25 excl. btw. Vraag een specifieke uitgave aan via info@lvsc.eu 
  • LVSC-leden ontvangen het tijdschrift gratis.
Voorwaarden abonnement

Start abonnement

Je abonnement op TsvB kan ingaan per begin van ieder kwartaal. Afhankelijk van wanneer je abonnement ingaat, ontvang je het eerste nummer in maart, juni, september of december. 

Opzeggen
Het abonnement geldt tot wederopzegging. Je hebt een opzegtermijn van één kwartaal. 

Het Tijdschrift voor Begeleidingskunde (TsvB) is het praktijkwetenschappelijk vakblad van LVSC met verdiepende artikelen vanuit diverse relevante disciplines. Ons vakblad wordt in eigen beheer uitgegeven en verschijnt viermaal per jaar als papieren en digitale uitgave.

Ben je lid van LVSC dan ontvang je automatisch vier keer per jaar ons vakblad. Wil je een abonnement afsluiten zonder lidmaatschap? Ook dat is mogelijk. Meer informatie vind je verderop.

Het tijdschrift kent vier rubrieken: Praktijk en Professie, Kennis en Kunde, Ontmoetingen (de Weg) en Gelezen. Elk nummer bevat een column en nieuws van LVSC. 

Vraag een proefexemplaar aan

Wil je kennismaken met ons Tijdschrift voor Begeleidingskunde? Vraag dan een gratis proefexemplaar aan van een eerder verschenen uitgave van ons vakblad en laat je inspireren! 

Gratis proefexemplaar aanvragen

Advertentie Tijdschrift voor Begeleidingskunde LVSC

Abonnement Tijdschrift voor Begeleidingskunde

Het Tijdschrift voor Begeleidingskunde verschijnt vier keer per jaar. Als abonnees krijg je TsvB zowel fysiek in je brievenbus als digitaal (via mail) toegestuurd.

Onderdeel van het abonnement is de gratis toegang tot het online archief van Tijdschrift voor Begeleidingskunde met daarin alle artikelen en eerder verschenen uitgaven van TsvB. Het archief is vinden in de Kennisbank van LVSC

Ja, ik abonneer mij op TsvB