Suzanne Haar

Professioneel profielMijn naam is Suzanne Haar, LVSC-geregistreerd supervisor-coach en SKJ-geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional. Ik ben trotse oprichter en eigenaar van Bureau Haarscherp gevestigd in Beilen, Drenthe.
Sinds 2003 ben ik werkzaam als jeugd- en gezinsprofessional / casusregisseur in de jeugdzorg voor verschillende organisaties en in 2019 ben ik verslingerd geraakt aan de Begeleidingskunde.
Wie ben ik als Professioneel Begeleider?
Als professioneel begeleider ben ik van echtheid in het contact. Ik hecht veel waarde aan een oordeelvrije benadering en veilige leeromgeving. Kracht, inspiratie, motivatie en zelfbewustzijn zijn kernwoorden voor mij. Ik stel me onderzoekend op, deel mijn bevindingen en maak daarbij o.a. gebruik van wat zich in het hier-en-nu aandient. Zo maken we ruimte om ervaringen, gevoelens, problemen, vragen, successen en missers te mogen beschouwen, deze in een ander perspectief te zetten en lerend te maken.
Doordat ik zelf werkzaam ben in de jeugdzorg en vaar op jarenlange ervaring, heb ik een goed beeld wat professionals zoal tegenkomen in het werk. Best handig als je eigen supervisor weet hoe het kan voelen, wat het kan betekenen en daarnaast wat kan helpen om te gaan met wat je tegenkomt.
In de bijeenkomsten maak ik, waar passend en gewenst, gebruik van creatieve werkvormen zoals Voice Dialoque, je levenslijn, kernkwaliteiten-, omdenken-, of vaardighedenspel. Verfrissend en inspirerend om op deze manier met cliënten aan de slag te zijn waarbij de nodige humor niet ontbreekt!
Voor meer verdiepende informatie over waar ik van ben en waar ik voor ga verwijs ik je graag naar de website van Bureau Haarscherp en mijn profiel op LinkedIn.
Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting!
Hartelijke groet,
Suzanne Haar
Bureau Haarscherp

Contact

Bureau Haarscherp
BEILEN
Nederland
06-39631743

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties