Gerry Hulst

Professioneel profiel

Ik begeleid individuen en intervisiegroepen binnen de sectoren gezondheidszorg en welzijn, regio Zwolle. De belangrijkste doelstelling van deze begeleidingstrajecten is het bereiken van persoonlijke effectiviteit in het werk. Ik houd op een resultaatgerichte manier de win-winsituatie voor de medewerker én de organisatie in het vizier. Een begeleidingstraject is voor mij geslaagd als de deelnemer heeft geleerd op een zelfsturende en betrokken manier verantwoordelijkheid te nemen in zijn/haar beroep.

Contact

Spiegelvisie coaching
Het Kompas 9
3823AJ Amersfoort
Nederland
06-30639303
Spiegelvisie coaching
Dr. Stolteweg 78
8025 AZ Zwolle
Nederland
06-30639303

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Cor
"Gerry Hulst is een kundige supervisor en coach. Zij is als begeleider van individuele- en groepsprocessen doelgericht en transparant.Haar aanpak wordt gekenmerkt door creativiteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Bovenal is zij een warme persoonlijkheid die oprecht betrokken is op de supervisant of coachee die zich aan haar hoede toevertrouwt”
Monique
"Ik heb veel profijt gehad van de supervisie bijeenkomsten met Gerry Professionele aanpak, Gerry laat je groeien en geeft je energie.Eigenlijk een kadootje voor jezelf."