LVSC: Beroepsvereniging en beroepsregister voor Coach, Supervisor en Organisatiebegeleider

Bij LVSC zijn ruim 2300 gekwalificeerde en ervaren supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders aangesloten. We richten ons als beroepsvereniging op de doorgaande ontwikkeling van onze professioneel begeleiders en beheren het LVSC beroepsregister met gecertificeerde supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders. Onze professioneel begeleiders staan voor duurzame ontwikkeling van professionals, teams en organisaties.

Voordelen LVSC lidmaatschap
Info LVSC-beroepsregister
BUREAU LVSC GESLOTEN TUSSEN KERST EN OUD EN NIEUW
In de week van 27 december t/m 31 december is bureau LVSC gesloten en genieten we van de kerstvakantie. Vanaf 3 januari zijn we weer aanwezig om jullie mails en telefoontjes te beantwoorden. 

Zoek je een gecertificeerde supervisor, coach of organisatiebegeleider?

Een geregistreerd LVSC Registercoach, Supervisor of Organisatiebegeleider heeft een erkende coach-, supervisie- of organatiebegeleidingsopleiding op post HBO niveau afgerond. Zo weet je dat je gekwalificeerde en ervaren professionals vindt die zich blijven ontwikkelen door het volgen van bijscholing, intervisie en vakliteratuur. Zij onderschrijven uiteraard onze ethische beroepscode. Met het LVSC keurmerk weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Zoek een professioneel begeleider

Jubileumcongres LVSC 40 jaar

Terugblik LVSC 40 jaar jubileumcongres 2021

In september 2021 vierde LVSC in de Reehorst in Ede haar 40-jarig bestaan met het jubileumcongres 
Skills & Scenery - Professioneel begeleiden in de 21e eeuw. 

Terugblik jubileumcongres 

Tijdschrift voor Begeleidingskunde

Vakblad LVSC - Tijdschrift voor Begeleidingskunde

Tijdschrift voor Begeleidingskunde (TsvB) is het praktijkwetenschappelijke vakblad van LVSC. Als LVSC-lid ontvang je Tijdschrift voor Begeleidingskunde vier keer per jaar in de bus.

Meer informatie over TsvB
Vraag een gratis proefnummer aan

Interview (oud-)voorzitters LVSC

Interview voorzitters LVSC

Ter ere van ons 40-jarig jubileum hebben we een bijzonder gesprek georganiseerd met vier voorzitters over 40 jaar LVSC. Marianne Banning, Sijtze de Roos, Pieter van Keulen en Wardy Doosje zijn geïnterviewd door Jikke de Ruiter.

Bekijk video voorzitters

ANSE

LVSC is aangesloten bij de Europese koepel voor beroepsverenigingen voor Supervisie en Coaching. ANSE faciliteert internationale samenwerking (bijvoorbeeld internationale intervisiegroepen), de Summer University en geeft het ANSE journal uit. 

Samenwerking ANSE

LVSC op TV in 'Van Passie naar Droombaan'

LVSC bij Van Passie naar Droombaan
Meer weten over supervisie en coaching? LVSC was in 2019 te zien in het televisieprogramma Van Passie naar Droombaan

Bekijk video

Relatienieuwsbrief LVSC

Ben je geen LVSC-lid, maar wil je toch op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van professioneel begeleiden en onze activiteiten? Meld je dan aan voor de LVSC-relatienieuwsbrief. De relatienieuwsbrief verschijnt 10 keer per jaar. 

Aanmelden relatienieuwsbrief

Nieuwsoverzicht