LVSC: Beroepsvereniging en beroepsregister voor Coach, Supervisor en Organisatiebegeleider

Bij LVSC zijn ruim 2100 gekwalificeerde en ervaren supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders aangesloten. We richten ons als beroepsvereniging op de doorgaande ontwikkeling van onze professioneel begeleiders en beheren het LVSC beroepsregister met gecertificeerde supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders. Onze professioneel begeleiders staan voor duurzame ontwikkeling van professionals, teams en organisaties.

Voordelen LVSC lidmaatschap
Naar LVSC-beroepsregister


ANSE
LVSC is aangesloten bij de Europese koepel voor beroepsverenigingen voor Supervisie en Coaching. ANSE faciliteert internationale samenwerking (bijvoorbeeld internationale intervisiegroepen), de Summer University en geeft het ANSE journal uit. Meer informatie over ANSE

Interview (oud-)voorzitters LVSC

Video voorzitters LVSC

Ter ere van ons 40-jarig jubileum hebben we een bijzonder gesprek georganiseerd met vier voorzitters over 40 jaar LVSC. Marianne Banning, Sijtze de Roos, Pieter van Keulen en Wardy Doosje zijn geïnterviewd door Jikke de Ruiter.

Ga naar video voorzitters

Zoek je een gecertificeerde supervisor, coach of organisatiebegeleider?

Een geregistreerd LVSC Registercoach, Supervisor of Organisatiebegeleider heeft een erkende coach-, supervisie- of organatiebegeleidingsopleiding op post HBO niveau afgerond. Zo weet je dat je gekwalificeerde en ervaren professionals vindt die zich blijven ontwikkelen door het volgen van bijscholing, intervisie en vakliteratuur. Zij onderschrijven uiteraard onze ethische beroepscode. Met het LVSC keurmerk weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Zoek een professioneel begeleider

Tijdschrift voor Begeleidingskunde

Tijdschrift voor Begeleidingskunde - vakblad LVSC

Tijdschrift voor Begeleidingskunde (TsvB) is het praktijkwetenschappelijke vakblad van LVSC. Als LVSC-lid ontvang je Tijdschrift voor Begeleidingskunde vier keer per jaar in de bus.

Begeleidingskunde is de discipline die zich richt op het begeleiden van het leren en ontwikkelen van professionals. Het tijdschrift draagt bij aan de ontwikkeling van het vakgebied door wetenschappers en professionals, denkers en doeners, vragers en aanbieders, opleiders en afnemers met elkaar in contact te brengen. 

Meer informatie over TsvB
Vraag een gratis proefnummer aan

Wat is supervisie en coaching?

Meer weten over supervisie en coaching? LVSC was te zien in van Passie naar Droombaan. 

Ga naar video

Relatienieuwsbrief LVSC

Ben je geen LVSC-lid, maar wil je toch op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van professioneel begeleiden en onze activiteiten? Meld je dan aan voor de LVSC-relatienieuwsbrief. De relatienieuwsbrief verschijnt 10 keer per jaar. 

Gratis webinar LVSC

Als je je nu aanmeldt voor onze relatienieuwsbrief mag je als cadeautje ons webinar 'Leren en ontwikkelen in beeld(bellen)' GRATIS terugkijken! 

Nieuwsoverzicht