LVSC: Beroepsvereniging voor Supervisor, Coach en Organisatiebegeleider

- Inmiddels is het weer mogelijk om aan te melden voor bijeenkomsten en je websiteprofiel te wijzigen. Een vooraanmelding als lid of voor een beroepsregistratie kan door je gegevens te mailen naar info@lvsc.eu. -

Bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching zijn ruim 2000 gekwalificeerde en ervaren coaches en supervisoren aangesloten. We richten ons op de doorgaande ontwikkeling van onze professioneel begeleiders en beheren het LVSC beroepsregister met gecertificeerde coaches en supervisoren. Onze professioneel begeleiders staan voor duurzame ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. 

Wat is Supervisie en Coaching?

Meer weten over supervisie en coaching? LVSC was za. 11 mei 2019 te zien in van Passie naar Droombaan. Naar video 

Zoek je een deskundige en ervaren coach of supervisor? 

Hoe vind je een deskundige en ervaren coach of supervisor? Een geregistreerd LVSC coach of supervisor heeft een erkende coach- of supervisieopleiding op post HBO niveau afgerond. Zij zijn gekwalificeerde en ervaren professionals en blijven zichzelf ontwikkelen door het volgen van bij- en nascholing, intervisie en vakliteratuur en vormen een stevige leergemeenschap. Zij onderschrijven uiteraard onze ethische beroepscode. Met het LVSC keurmerk weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. 

Op zoek naar een gecertificeerde coach of supervisor bij jou in de buurt? Ga naar:  'Zoek een begeleider'.


Tijdschrift voor Begeleidingskunde

TsvB is het praktijkwetenschappelijke vakblad van LVSC dat het duurzaam leren stimuleert.

Meer informatie en  gratis proefexemplaar

Relatienieuwsbrief LVSC

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het begeleidersvak en LVSC-activiteiten? Meld je aan voor de LVSC-relatienieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht