Nanda Duin

Nanda Duin

Professioneel profiel

Als leidinggevende in de zorg heb je het niet altijd makkelijk. Of je nu inhoudelijk leiding geeft aan je collega's of ze aanstuurt in de lijn; het lijkt soms wel of je het nooit goed kunt doet. Of misschien vind je dat vooral zelf...
Als leidinggevende ben je vaak op jezelf aangewezen. Des te belangrijker is het, om vertrouwen te hebben in je eigen handelen. Hoe gebruik je de feedback die je krijgt van anderen of van jezelf om je (zelf)vertrouwen te versterken?

"Vertrouwen draagt meer bij tot de conversatie dan intelligentie."(Francois de la Rochefoucauld, Frans schrijver, 1613-1680).

Wat heb ik van jou nodig: Een begeleidingstraject vraagt om een flinke portie lef. Durf jij jezelf te laten zien? Durf je vraagtekens te zetten bij wat je doet of deed? Durf jij een stap te maken?

Wat kan ik bieden: Ik heb een brede achtergrond met veel ervaring in verschillende werkvelden. Ik heb in de zorg gewerkt als (paramedisch) specialist, locatiemanager en directeur. Deze ervaringen heb ik opgedaan in zowel de universitaire als perifere setting. Mijn ervaringen, mijn analytische vaardigheden en mijn mogelijkheden om snel te kunnen schakelen en complexe denkprocessen te volgen zet ik in om je te helpen een stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om verdieping in het werk dat je al jaren doet of door het leren van een nieuwe uitdaging. Centraal staat daarbij het contact met de ander. Door bij belangrijke ervaringen en vraagstukken in je werk stil te staan, help ik je met kritische vragen om die stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te zetten.

Waar sta ik voor: Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke kernwaarde voor mij. Iedereen kan persoonlijke ontwikkeling op zijn of haar eigen wijze vormgeven. Ongeacht welke vorm je kiest; het is belangrijk dat je open en eerlijk naar jezelf durft te kijken en kritische vragen durft te stellen over de keuzes die je maakt. Soms heb je wat extra hulp nodig om je eigen kwaliteiten en talenten te herkennen en deze zo in te zetten dat je met overtuiging je eigen positie in kunt nemen. Daarbij vind ik eigen verantwoordelijkheid belangrijk. Het is makkelijk om een ander verantwoordelijk te maken voor je eigen welbevinden, maar uiteindelijk kun je alleen zelf de belangrijkste keuzes maken die je zullen helpen om bepaalde stappen te zetten.

Contact

Kipakkers 12
9321EC Peize
0648456866

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*