HRD congres Liefde voor leren - Identiteit (1,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Ede
(Start)datum: 
14 februari 2024
PE punten: 1,5

Op woensdag 14 februari organiseert Tijfdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties het HRD congres Liefde voor leren, thema identiteit. LVSC is partner van dit congres. We hebben 1,5 PE punt toegekend aan het programma. Onze leden ontvangen 30 euro korting. 

Welkom bij alweer de 4e editie van het L&D- en HRD-congres  Liefde voor Leren. Dit jaar staat "Identiteit" centraal.  Steeds vaker valt het woord identiteit in de wereld van L&D als het gaat om een leven lang ontwikkelen. Immers als jouw identiteit past bij jouw beroep en je ook nog vanuit een professionele standaard werkt, werkt het uiteindelijk voor iedereen beter. Dat betekent ook dat je moet weten wie je bent, wat je talent is en waar jouw kwaliteiten liggen. Als HRD- en L&D professional help je mensen op weg om de eigen professionele identiteit te vinden zodat ze een bijdrage blijven leveren en zelf ook gelukkigere mensen worden. Dat is waar het in dit speciale congres op de dag van de liefde over gaat.

Met Manon Ruijters, Marielle Ollivieira en Luk De Wulf beloven we een imponerende reis door de complexe wereld van identiteit en ontwikkeling.  Jan Bransen sluit af met zijn keynote “Ik ben mezelf niet” en vraagt zich af wanneer je wél jezelf bent? Morgen? Overmorgen? Nooit?

De keynotes en verdiepende workshops geven je inzichten, reflectie en vernieuwende perspectieven die ons leert hoe identiteit ons vormgeeft en verrijkt.

Meer info

Meer info over de sprekers en het programma en aanmelden? Ga naar: HRD congres Liefde voor leren 2024 >>

 

 

Locatie

De Reehorst
Ede
(Start)datum: 
14 februari 2024