LVSC Noord: Inspiratiesessie voor en door leden

Organisator: 
noord
Locatie: Assen
(Start)datum: 
12 juni 2024
PE punten: 0,5 PE

Deze keer geen vastomlijnde opzet of een inhoudelijke spreker maar een interactieve bijeenkomst die we samen vormgeven. Ruimte om elkaar te ontmoeten, te inspireren en in gesprek te raken over onderwerpen, thema’s, gedachten die spelen. 

We nodigen je uit om met een thema/onderwerp naar de bijeenkomst te komen. Wat houdt je bezig in je werk als begeleidingskundige en waar wil je wel eens dieper op in gaan met collega’s? Het kan iets thematisch zijn of een inhoudelijke insteek hebben of iets wat je opvalt de laatste tijd. Je hoeft dus niet zelf ergens heel ervaren of goed in te zijn, of de oplossing te hebben. 

Ter plekke inventariseren we met welke thema’s, gedachten en onderwerpen je deze avond bent gekomen. Vervolgens kiezen we samen met welke onderwerpen we in kleinere groepjes (maximaal zes) aan de slag gaan in twee rondes. Iedere groep is vrij om een eigen werkvorm te bepalen. Met elkaar geven we deze bijeenkomst immers vorm. 

Is dat spannend? Misschien wel. Is het leuk? Vast! 

Wat gaat dit opleveren?

Nieuwe contacten, nieuwe ideeën, plezier, verdieping. Mogelijk input voor nieuwe workshops voor volgende LVSC-Noord bijeenkomsten. 

 

 

Locatie

't Proathus Assen
Dennenweg 9 Gebouw 139
9404 LA Assen
(Start)datum: 
12 juni 2024