Lego Serious Play

Organisator: 
limburg
Locatie: Roermond
(Start)datum: 
25 mei 2024
PE punten: 1

Op zaterdag 25 mei van 13.30 tot 18.00 uur organiseert LVSC regio Limburg een workshop 'Lego Serious Play'. Het is een begeleidingsmethodiek om op een interactieve manier creativiteit en probleemoplossend denken te stimuleren en zo organisatievraagstukken op te lossen. Deze coaching methode is gebaseerd op principes uit systeemdenken, neurowetenschap, strategie en game-ontwikkeling.

Inhoud

Lego Serious Play is een creatieve methodiek die het hoofd met het hart verbindt. Je leert om te denken met je handen, en zo je intuïtie te volgen. Tijdens Lego Serious Play bouw je antwoorden op specifieke vragen. Het vraagt een stuk visie en gevoelsdimensie. Om te bouwen moet je weten waar je naartoe wil en bijsturen waar nodig.

Lego Serious Play is een sterke coaching methode voor leiders. Een leider ben je namelijk niet alleen. Door ideeën tastbaar te maken maak je de zaken bespreekbaar en werkbaar. Iedereen in het team kan deelnemen in de discussie. Het creëert draagvlak waardoor mensen zich durven openstellen. Zo kunnen organisaties gebruikmaken van de collectieve kennis en creativiteit van hun team, en de kracht van verschillende perspectieven!

Trainers/workshopleiders

Deze workshop staat onder begeleiding van twee echte onderwijsmensen; Joelle Wijsman en Koen van der Werf. Beide zijn werkzaam als docent binnen het innovatieve Agora onderwijs. Daarnaast zijn zij opgeleid tot facilitator van Lego Serious Play.

Data, tijden en locatie:

  • Datum: zaterdag 25 mei 2024
  • Starttijd: inloop 13.15, start om 13.30 uur
  • Eindtijd: 18.00 uur
  • Locatie: Wings Roermond, Oranjelaan 300 te Roermond

Aanmelden

Je bent van harte welkom. Via onderstaande knop kun je inschrijven voor de workshop. Er is plaats voor 20 leden en vol = vol. Ben je verhinderd? Schrijf je dan tijdig uit zodat je geen plek bezet houdt voor andere leden. 

 

 

Locatie

Wings Roermond
Oranjelaan 300
6049 GA Roermond
(Start)datum: 
25 mei 2024