Systeem en ervaringsgerichte supervisie en coaching

Organisator: 
arnhem-en-nijmegen
Locatie: Nijmegen
(Start)datum: 
6 april 2024
PE punten: 1,5

Op zaterdag 6 april organiseren we van 10.00 tot 16.30 uur de workshop Systeem- en ervaringsgerichte supervisie en coaching.

Hoe blijf ik goed in contact met mezelf tijdens mijn begeleiding als Supervisor/Coach. In deze workshop oefenen en werken we voornamelijk vanuit eigen ervaring en casuïstiek. Dit doen we o.a. door te werken in kleinere groepjes van 2 of 3 deelnemers. Daarnaast kunnen er vragen ingebracht worden.

Middels een systemische opstelling worden ervaringen en casuïstiek verder uitgewerkt in de grote groep. Een thema als overdracht en tegenoverdracht zal ongetwijfeld aan de orde komen en hoe kunnen we hier op ervaringsgerichte manier mee aan de slag gaan. Met ervaringsgerichte methoden werken we middels een opstelling in de prachtige ruimte van De Vuurvlieg.

We werken live met de ingebrachte vragen om dichter bij onszelf als begeleider te komen. Wat zijn jouw ervaringen, wat voel en denk je? Hoe speelt dit proces mee in de begeleiding situatie als supervisor en coach? Wat word jij je gewaar in jezelf en hoe speelt die Gestalt door in jouw relatie met een supervisant?

Je kunt de opgedane ervaringen en leermomenten van deze inspirerende dag meenemen in jouw praktijk. Al eens gewerkt met een supervisie opstelling? Dit is je kans om het te ondergaan en te beleven.

Trainer

Ines Kornmann begeleidt de workshop. Zij is begeleidingskundige, docent supervisiekunde en leersupervisor bij Kempler Instituut. Daarnaast is zij begeleidingskundige in het HBO.

Programma

09.30 - 10.00: Inloop met koffie/thee

10.00 - 16.30, workshop en middagpauze met lunch (biologisch en vegetarisch). Geef eventuele allergieën en/of intoleranties uiterlijk woensdag vooraf even door.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 29 maart of tot het vol is. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers en vol = vol. Maak a.j.b. ook de kosten van 30,00 euro over, daarna is je aanmelding pas definitief.

Afmelden

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn schrijf je dan via de website ook weer uit. Doe dit a.j.b. zo tijdig mogelijk zodat andere belangstellenden nog kunnen inschrijven. Schrijf je later uit dan 23 maart dan moeten we de kosten voor locatie en catering aan je doorberekenen.

Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

De vuurvlieg
2e Oude Heselaan 179 A
6542 VE Nijmegen
(Start)datum: 
6 april 2024