Workshop Introductie Systemisch Werk

Organisator: 
amsterdam
Locatie: Amsterdam ZO
(Start)datum: 
29 mei 2024
PE punten: 1,5

LVSC regio Amsterdam organiseert een workshop op 29 mei. Een workshop van een hele dag, samen met collega's onderzoeken en aan het werk gaan. Inclusief lunch en koffie en thee. 

Wij hebben Andries de Jong bereid gevonden om een workshop voor ons te verzorgen! Hij is gespecialiseerd in het fenomeen “begeleiderschap” vanuit een fascinatie voor het eigen instrument zijn in de professionele relatie.

Deze workshop is speciaal voor professionele begeleiders die systemisch willen onderzoeken:

  • Wanneer problemen of dynamieken, ondanks alles wat er al aan gedaan is, hardnekkig terugkomen.
  • Wanneer je ergens maar niet de vinger achter kunt krijgen.
  • Wanneer je als begeleider disproportionele gevoelens of oordelen ervaart, bij de ander en/of jezelf.

Stel dat een probleem eigenlijk een oplossing voor een ander probleem is. Een symptoom. Waar moet je dan zijn om informatie te krijgen over wat er eigenlijk speelt? Wat betekent jouw plek in je eigen context voor hoe jij met mensen aan hun vraagstukken werkt? Hoe kan je vraagstukken, persoonlijk of organisatorisch, met deze vragen anders leren verstaan? Ook benieuwd naar welke inzichten en reflectie's die meeneemt? 

Andries de Jong laat je in deze workshop kennismaken met de basis van het systemisch-fenomenologisch werken. Je krijgt theoretische concepten aangereikt waar je in ervaringsoefeningen mee aan de slag gaat, zodat je kunt onderzoeken hoe deze manier van denken en werken jou van nut kan zijn.

Over de trainer:

Andries is sinds 2009 actief als systemisch begeleider en coach. Als begeleider, opleider en supervisor is hij jarenlang verbonden geweest aan Phoenix Opleidingen en inmiddels is hij als zelfstandig begeleider, trainer en coach verbonden aan o.a. het Bert Hellinger Instituut Nederland. Hij is gespecialiseerd in het fenomeen “begeleiderschap”, vanuit een fascinatie voor het je eigen instrument zijn in de professionele relatie. Andries de Jong LinkedIn


Programma:

Ontvangst: 8.30 uur

Start workshop: 9 uur

Einde workshop:16.30 uur

Aanmelden

Wil je deelnemen op 29 mei? Meld je dan aan snel aan via onderstaande knop, er zijn een beperkt aantal plaatsen. 

Let op: Voor deze bijzondere workshop is er een eigen bijdrage van: 49 euro voor de catering en locatie. Gaarne betaling voldoen bij aanmelding via bankrekening: NL 54 INGB 0005 9645 48 tnv LVSC Regio Amsterdam. Pas na betaling van de eigen bijdrage is je aanmelding definitief. Restitutie is niet mogelijk, je kunt wel een collega laten gaan indien je onverhoopt verhinderd bent. 

 

 

 

Locatie

Amsterdam (t/o AMC)
Tafelbergweg 10 Amsterdam (t/o AMC),
1105 BN Amsterdam ZO
(Start)datum: 
29 mei 2024