ACT Proeverij (0,5 PE)

Organisator: 
enschede
Locatie: Enschede
(Start)datum: 
8 juli 2021

In deze workshop, die plaats vindt op 8 juli van 19.00-21.30 uur, kun je ervaringsgericht kennismaken met het gedachtegoed uit de Acceptance Commitment Therapy (ACT) en bijbehorende werkvormen. Tijdens een algemene introductie, waarin je uitleg krijgt over de ACT-basisprocessen, kun je een paar ACT-werkvormen op ‘eigen niveau’ ervaren. Op grond van deze ervaringen maken we gezamenlijk de vertaalslag naar supervisie en zullen we met elkaar in gesprek gaan over de bruikbaarheid van dit gedachtegoed in supervisie.

Trainer

Jeannette Verhoeven is (Leer)supervisor, Registercoach en ACT-trainer. Ze is werkzaam als GW-docent op de Huisartsopleiding aan de VU en in haar eigen begeleidingspraktijk ‘Meekijken gewenst!’ te Utrecht. www.meekijkengewenst.nl

Zie ook haar profiel op Linked In

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 1-07-2021. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 1-07-2021, na deze datum moeten we helaas kosten in rekening brengen), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina. 

 

 

Locatie

Saxion
M.H.Tromplaan 28
7513 AB Enschede
(Start)datum: 
8 juli 2021