Congres Motiverende Gesprekvoering (1,5 PE)

Overige
Type: bijeenkomst

Save the date; het 3e landelijke congres Motiverende gesprekvoering staat gepland. Het thema is dit jaar Autonomie. Een dag met inspirerende lezingen, boeiende workshops en tijd om andere geïnteresseerden, trainers en practitioners te ontmoeten. Het congres is voor alle beroepsgroepen welke te maken hebben met Motiverende gesprekvoering. U kunt kennis maken, verdieping zoeken en er is aandacht voor de laatste inzichten binnen Motiverende gesprekvoering.

Het ondersteunen van de autonomie van de ander is één van de vier aspecten van de diepgaande accepterende grondhouding van de coach, hulpverlener of begeleider. Dat is niet altijd gemakkelijk en kent in sommige contexten bijzondere uitdagingen. Tijdens het congres wordt autonomie van verschillende kanten belicht. Theoretische en filosofisch. Praktisch en met betrekking tot de dagelijkse dilemma’s bij het toepassen van motiverende gespreksvoering. En natuurlijk ook hoe te oefenen en trainen rond het thema autonomie.

Dit congres biedt handvatten voor supervisoren, coaches en andere begeleiders om Motiverende gespreksvoering in te zetten in de praktijk.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden voor het congres gaat u naar de website van MINTned. Het Early Bird tarief geldt tot 15 juni.

LVSC leden krijgen 10% korting met code LVSC2018

Locatie

Zaalverhuur 7
Boothstraat 7
3512 BT Utrecht
Einddatum: 
14 september 2018
Begindatum: 
14 september 2018