Online - De conflict- dilemma methode in supervisie, coaching en organisatiebegeleiding (0,5 PE)

Organisator: 
noord-brabant
Locatie:
Begindatum: 
26 januari 2021

Op 26 januari 2021 van 19.30-21.30 uur neemt Seyda Buurman-Kutsal je mee in de conflict-dilemma methode (BETZAVTA) die door het ADAM institute of peace and democracy in Israel is ontwikkeld.

De methode helpt een onderscheidend perspectief op conflictsituaties te ontwikkelen en is daarmee in de begeleidingspraktijk een waardevolle aanvulling. Met oefeningen en het zelf ervaren van de methodiek wordt er deze avond een basis gelegd voor het inzetten van de methode in eigen begeleidingspraktijk.

De bijeenkomst is tevens een eerste stap van de opleidingsmodules voor trainers van deze methodiek.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 19-01-2021. Je ontvangt in de week voor de bijeenkomst een link voor je deelname per mail.

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 19-01-20), na deze datum moeten we helaas kosten in rekening brengen), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden.

Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven.

Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina

 

 

Locatie

ZOOM
Einddatum: 
26 januari 2021
Begindatum: 
26 januari 2021