En toen was er Corona........(0,5 PE)

Organisator: 
rotterdam
Locatie: Online
Begindatum: 
25 november 2020

We hadden plannen dit voorjaar maar toen kwam de lock-down. Nu is het najaar en dwarsboomt Corona onze planning wederom. Wij missen jullie en bedachten; als “live” ontmoeten niet kan, dan doen we het gewoon virtueel. We organiseren een digitale bijeenkomst voor LVSC leden van de regio Rotterdam en introducees rondom het thema “Hoe kom jij deze Corona tijd door?”

Voor iedereen die de behoefte heeft om oude bekenden weer even te zien, of kennis wil maken met nieuwe mensen, of iets te vertellen heeft over digitaal werken, of juist nieuwsgierig is naar hoe anderen dat doen, of het gewoon gezellig vindt om elkaar weer eens te ontmoeten. Kortom elke reden om in te haken is prima.

Na de plenaire start en inleiding zullen we in zog. break-out rooms ervaringen uitwisselen. We sluiten af met een plenaire evaluatie.

Praktische informatie

- Maximaal aantal deelnemers: 30
- Datum: woensdag 25 november van 19.30 – 21.30 uur
- De link van de online bijeenkomsten wordt vooraf tijdig verstuurd naar de deelnemers.

Aanmelden

Leden van de regio Rotterdam en introducees zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 18 november a.s. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. De bijeenkomst is gratis.

Afmelden

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig, zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina.

 

 

 

Locatie

Online
Einddatum: 
25 november 2020
Begindatum: 
25 november 2020