Online Introductieworkshop Deep Democracy (0,5 PE)

Organisator: 
rotterdam
Locatie: Online
Begindatum: 
21 januari 2021

Op donderdag 21 januari organiseert LVSC Regio Rotterdam een online Introductieworkshop over Deep Democracy samen met Sandra Buith van Buro Buithenkans. De bijeenkomst is van 16.00 - 18.00 uur.

Wat gaan de deelnemers ervaren: In deze interactieve online introductieworkshop word je op een ervaringsgerichte manier meegenomen in de basisfilosofie van Deep Democracy en ervaren we een aantal praktische tools van Deep Democracy.

Deep Democracy is een methode die helpt om (lastige) gesprekken te voeren, gedragen besluiten te nemen en conflicten op te lossen. Kenmerkend voor Deep Democracy is dat naar alle invalshoeken en stemmen geluisterd wordt en er meerderheidsbesluiten worden genomen waarbij de wijsheid van de minderheid in een vroeg stadium de ruimte krijgt. Deep Democracy is bruikbaar voor iedereen in alle interacties tussen mensen en biedt zeker inspiratie voor supervisie, coaching en organisatiebegeleiding.

Trainer Sandra Buith

Mijn naam is Sandra Buith en ik woon in het groene Oentsjerk (Friesland) met mijn gezin. Aan het begin van deze eeuw heb ik een aantal jaren met veel plezier in Rotterdam gewoond. Inmiddels alweer 17 jaar terug naar mijn Noordelijke roots. Samen met mijn collega Lian Nijenhuis vormen wij Deep Democracy Noord. Meer informatie vind je op onze website www.deepdemocracynoord.nl

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 18 januari. Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig, zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina.

De link wordt vooraf tijdig verstuurd naar de deelnemers.

 

 

Locatie

Online
Einddatum: 
21 januari 2021
Begindatum: 
21 januari 2021