Workshop 'Een veilig klimaat in supervisie' (0,5 PE)

Regio: 
Zwolle
Type: bijeenkomst

Een avond voor kennis- en methode-uitwisseling en praktisch oefenen o.l.v. Gerian Dijkhuizen.

Over de workshop:

Deze workshop is (gedeeltelijk) geïnspireerd door het boek van Els van Ooijen, Clinical Supervision Made Easy, second edition, PCCS books, Herefordshire UK, 2013. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om de workshop te kunnen volgen. O.a. uit dit boek doen we verschillende oefeningen die je helpen om in de praktijk je handelen nog bewuster te sturen als het gaat om binnen de veiligheid van de supervisie/coachingssituatie een goed leerklimaat neer te zetten.

Het gaat hier vooral om kennis- en methode-uitwisseling en met elkaar binnen dit thema aan het werk te gaan. De oefeningen worden opgebouwd van individueel naar tweetal naar grotere groepjes en tot slot plenair.

Over de spreker:
Gerian Dijkhuizen is (leer-)supervisor en docent supervisiekunde. Zij heeft haar eigen (leer-)supervisiepraktijk in Amersfoort. Als docent supervisiekunde was zij verbonden aan de opleiding tot supervisor/coach en organisatieadviseur bij het ZAK in Basel Zwitserland van 2003-2015. Ze is lid van de Commissie Internationale Contacten van de LVSC en gaf meerdere workshops in Noorwegen, Kroatië en Estland, o.a. over diversiteit en ethiek in supervisie. Verdere informatie: www.geriandijkhuizen.nl

Datum: dinsdag 16 mei 2017; Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Maximum aantal deelnemers: 25.

Locatie

Jeruzalemkerk
Assendorperdijk 134
8012 EK Zwolle
Einddatum: 
16 mei 2017
Begindatum: 
16 mei 2017
Telefoon locatie: 038-4212443. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.