Workshop Emoties in Teams (0,5 PE)

Regio: 
Noord-Holland
Type: bijeenkomst

Organisaties houden in het algemeen niet van emoties op de werkvloer, onprofessioneel en zweverig. Positieve én negatieve emoties die in een team worden gedeeld, kunnen echter de prestaties en de saamhorigheid van het team positief beïnvloeden. Ze vormen een onuitputtelijke bron van informatie voor managers en medewerkers, ze zijn er immers altijd.

Op 20 april a.s. van 19.00 tot 21.45 verzorgt Annefloor Klep een workshop over dit thema.

Annefloor promoveerde op dit onderwerp.

Het artikel waarin de resultaten van dit onderzoek worden samengevat is te vinden in het Tijdschrift voor Begeleidingskunde, 2015 #3.

Haar bevindingen bezorgden haar veel landelijke en internationale media-aandacht. Ga als leidinggevende en als medewerker niet aan emoties voorbij, maar laat ze in je voordeel werken!

In deze workshop doe je mee in een demonstratie en ervaar je zelf hoe het is om emoties met anderen te delen en wat de effecten daarvan zijn. Aan de hand van interactieve oefeningen staan we stil bij emoties op de werkvloer en hoe je deze in kan zetten om tot effectiever gedrag te komen. Annefloor neemt jullie mee in de belangrijkste resultaten uit haar promotieonderzoek. Samen onderzoeken we in welke context en op welke manier je deze ervaring en kennis met emoties als begeleider en coach in je werkpraktijk kan inzetten.

Locatie

Horizon College
Umbriëllaan 2
1702 AJ Heerhugowaard
Einddatum: 
20 april 2017
Begindatum: 
20 april 2017
Parkeren kan op het terrein van het Horizon College; geef bij de ingang door dat je een bijeenkomst in de Willem de Leeuwzaal gaat bijwonen.