Leerlandschap van Organisatiebegeleiding (0,5 PE)

Organisator: 
noord-brabant
Locatie: 's-Hertogenbosch
(Start)datum: 
10 november 2022

We bewandelen het leer- en ontwikkellandschap van Organisatiebegeleiding onder leiding van Ingrid Oonk en Marion Soons op 10 november 2022 van 19.30 tot 21.30. Ga je mee oop reis door het leerlandschap van organsiatiebegeleiding?

We willen je opnieuw laten reflecteren op het vakgebeid Organisatiebegeleiding met vooral een focus op meervoudige vraagstukken in organisaties en collectiece gedeelde leerprocessen. We nemen jullie mee vanuit de 4 basisgebieden:

  • de organisatie-,
  • de besturings-,
  • de veranderings-
  • en de professionaliseringscontext

Deze verkennen en benoemen wij samen vanuit ervaringen. Wij maken van deze reis een ontdekkende trektocht, op weg naar mooie bestemmingen. Met rugzakken vol kennis, nodigen we je graag uit om met ons nieuwe gebieden en mogelijkheden te ontginnen. Laten we ons gezamenlijk verrijken met nieuwe gedeelde ervaringen en opgedane expertise rond organisatiebegeleiding.

We zien uit naar een dynamische avond, waar praktijk en ervaringen interactief creatief gedeeld kunnen worden. "Mensgericht werken aan duurzame organisatieveranderingen waarbij welzijn van medewerkers en werkgeluk meegeonmen worden'is precies het verschil wat je als orgsniaatiebegeleider, met coaching en intervisie skills, kan maken. Ben je nieuwsgrierig naar deze tocht, schrijf je dan in!

Marion Soons en Ingrid Oonk hebben beiden als lid bijgedragen aan de opdracht van de werkgroep "Aan de slag in het derde domein van de LVSC" 

Aanmelden

Je kunt inschrijven via onderstaande knop tot uiterlijk 9 november of tot wanneer het vol is. Er is plek voor 26 leden. Graag tot ziens op 10 november. 

Het wijkgebouw is goed bereikbaar met het OV. Vanaf Centraal Station den Bosch met Bus 2, 4, 6, 8 of 9 naar Kapelaan Koopmansplein en vanaf daar 2 minuten lopen.

 

 

Locatie

Wijkgebouw de Slinger
Jan Schöfferlaan 3
5212 RE 's-Hertogenbosch
(Start)datum: 
10 november 2022