LVSC Congres Cross-over (1,5 PE)

LVSC
Type: bijeenkomst

Het congres Cross-over vindt plaats op woensdag 14 november bij de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle.

Het thema Cross-over staat voor de bereidheid om over te steken en de verbinding te zoeken met de ander, het andere en het onbekende. Hoe zijn we met elkaar verbonden en wat staat verbinding in de weg? Tijdens het LVSC-congres staan de verbindende en ontregelende factoren tussen mensen, verhalen en systemen centraal.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze dag neem je deel aan drie gevarieerde workshoprondes met interactieve, receptieve en actieve workshops. De workshops belichten ieder een ander onderwerp dat raakt aan maatschappijbewust begeleiden, zoals diversiteit, begeleiding van milennials, agressie, kwetsbaarheid, verschillen tussen generaties etc.. Nadat we in de workshops onze ‘cross-overs’ hebben gemaakt zal o.a. keynote Saniye Çelik in een interactieve lezing haar licht schijnen op de essentie en dilemma’s van diversiteit en inclusie.

Meer informatie en aanmelden
Vanaf 5 juni kun je jezelf aanmelden met leden- en vroegboekkorting (t/m 31 augustus 2018)! Plaatsing in de workshops gebeurt op volgorde van inschrijving, dus wees er snel bij voor je eerste keus. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op de congrespagina: www.lvsc.eu/cross-over. Jij komt toch ook?

LVSC PE-punten: 1,5


 

Locatie

Nieuwe Buitensocieteit Zwolle
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
Einddatum: 
14 november 2018
Begindatum: 
14 november 2018
Locatie bevindt zich op loopafstand van station Zwolle.